Periodistes debaten sobre la cobertura informativa en zones de conflicte

Rosa Maria Calaf

Rosa Mª Calaf, Plàcid García, Domingo Marchena i Pere Ortín participen a la jornada “Informant a zones de conflicte” el proper 13 de novembre. L’acte pretén generar un espai de diàleg i reflexió sobre l’exercici del periodisme a les zones de conflicte.

10/11/2017

El Departament de Periodisme y de Ciències de la Comunicació organitza la jornada “Informant en zones de conflicte” el proper 13 de novembre, a les 10,30 h, a l’aula magna Facultat de Ciències de la Comunicació. L’acte, que compta amb la presència de Rosa María Calaf, Plàcid García, Domingo Marchena i Pere Ortín, pretén generar un espai de diàleg i reflexió sobre l’exercici del periodisme a les zones de conflicte.

Rosa Maria Calaf serà l’encarregada d’impartir la ponència inaugural, que porta el nom “El màgic i difícil ofici del periodisme”. Calaf és una de les cares més conegudes de la televisió espanyola dels últims 30 anys. Va ser corresponsal de TVE a Nova York, Moscou, Buenos Aires, Viena i Roma. Guardonada amb diferents premis per la seva reeixida carrera, ara es dedica a viatjar i a parlar de periodisme.

La jornada seguirà amb una taula rodona formada per Domingo Marchena, periodista de La Vanguardia, i Pere Ortín, director d’Altaïr Magazine, on es parlarà dels conflictes i de les dificultats del periodisme local. A les 16,30 h, s’impartirà l’última conferència de la mà de Plàcid Guerra, comunicador català que ha cobert per La Vanguardia diferents conflictes internacionals. Santiago Tejedor, director del Màster en Periodisme de Viatges, moderarà el debat.

 

Notícies relacionades

RECOVER

Professionals reflexionen sobre l'externalització a diferents sectors laborals

El 21 de setembre, al Palau Macaya de Barcelona, tindrà lloc la jornada "Las relaciones laborales ante el reto de la externalización", que organitza el Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT). Aquesta trobada s'emmarca dins del projecte de recerca RECOVER, que estudia el creixement de l'externalització a cinc països europeus. Llegir més

Totes les notícies