Obertes les inscripcions per a les activitats amb reconeixement acadèmic del segon semestre

Activitats reconeixement acadèmic

Amb el començament del segon semestre s’obren les inscripcions per als estudiants que vulguin participar en les diferents activitats amb reconeixement acadèmic de crèdits que ofereix la UAB. 

08/02/2019

La Fundació Autònoma Solidària (FAS), Cultura en Viu, l’Observatori per a la Igualtat i la Unitat de Dinamització Comunitària han obert les inscripcions per a les diferents activitats amb reconeixement acadèmic de crèdits que s’ofereixen a la UAB durant el segon semestre del curs 2018-2019.

En el marc de les seves campanyes de sensibilització, la FAS impulsa dos tallers formatius pels primers mesos del 2019. En primer lloc, “Visions i reflexions al voltant de les drogues”, impulsat des del Programa de Salut i, en segon lloc, “Discapacitat o Capacitat diverses”, impulsat pel PIUNE, el servei d’atenció a la discapacitat de la UAB. L’assistència als tallers més la realització d’una pràctica i un treball pot permetre als estudiants aconseguir 2 crèdits ECTS.

Fins al pròxim 28 de febrer, els estudiants que ho desitgin es podran apuntar ­­­­al curs de Percussió Corporal, potenciar la seva veu amb el taller de Tècnica de Veu, participar en les iniciacions a la interpretació teatral en anglès en francès o inscriure’s al Cor  i a l’Orquestra  de la UAB. Les places són limitades i tots els cursos es poden reconèixer per 1 crèdit ECTS, menys en el cas del Cor i l’Orquestra, que tenen un reconeixement de 2,5 i 3 crèdits ECTS, respectivament.

Per la seva part, l’Observatori per a la Igualtat de la UAB ha impulsat dos tallers amb reconeixement de 2 crèdits ECTS: d’una banda, el de “Violències sexuals i de gènere a la universitat: identificar i acompanyar”, que ja ha omplert l’aforament, encara que escrivint al correu formació.igualtat@uab.cat  els estudiants es poden apuntar a la llista d’espera i, d’una altra, “Eines per comunicar amb perspectiva de gènere” amb les places esgotades.

Finalment, com cada any, des de la Unitat de Dinamització Comunitària han obert les inscripcions fins al 14 de març per a la fase local de la Lliga de Debat Universitari, que tindrà lloc del 19 al 21 de març de 2019 a la Sala Teatre de la UAB. La participació dels estudiants en aquesta competició, organitzada per la Xarxa Vives d’universitats, té un reconeixement de 2 crèdits ECTS. 

En aquest enllaç podeu consultar i cercar aquestes i moltes altres activitats  de la UAB amb reconeixement acadèmic!

 

Notícies relacionades

Totes les notícies