La salut mental i les sèries de televisió, al juliol al campus

Taller Salut Mental i sèries de TV

Ja estan obertes les inscripcions per a l’activitat La Salut Mental i les sèries de TV: tractament i estigma que es durà a terme la primera quinzena de juliol a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats de la UAB.

05/06/2019

Aquest taller ha estat organitzat pel CORE de Salut Mental i la Facultat de Psicologia de la UAB, i han participat diversos professionals provinents de diferents unitats hospitalàries. 

Aquest estiu torna l’activitat La Salut Mental i les sèries de TV: tractament i estigma, que va sorgir el curs passat arran del lema de la Festa Major de la UAB 2017: “La Salut Mental, visible i sense estigmes a la UAB”. Les sessions es duran a terme els dies 2, 3, 4, 9, 10 i 11 de juliol de 10h a 14h a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats de la UAB. 

La Salut Mental i les sèries de TV: tractament i estigma té com a objectiu sensibilitzar a la comunitat universitària vers els estigmes de la salut mental a través de l’anàlisi de productes culturals. Amb el suport del visionat de fragments de sèries de TV i/o pel·lícules es pretén donar eines als assistents per identificar conductes estigmatitzants al voltant dels problemes de salut mental.

A cada sessió es tractarà una temàtica relacionada amb la salut mental (autisme, Trastorn Obsessiu-Compulsiu, fàrmacs, suïcidi, etc.) -podeu consultar el programa de l’activitat al web de la Unitat de Dinamització Comunitària-. Aquest taller ha estat organitzat pel CORE de Salut Mental i la Facultat de Psicologia de la UAB, i han participat diversos professionals provinents de diferents unitats hospitalàries. 

L’activitat és gratuïta i s’adreça a tots els membres de la comunitat universitària. La participació dels estudiants es podrà reconèixer amb 2 crèdits ECTS, sempre i quan assisteixin i participin activament en el 80 % de les sessions, i el Personal d’Administració i Serveis (PAS) podrà compensar hores si compleixen amb els requisits establerts per la unitat de formació de la UAB. 

Per a més informació podeu consultar en aquest enllaç i si esteu interessats en participar-hi us podeu inscriure a emplenant el següent formulari

Aquesta activitat compta amb el suport de la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i es cofinaça amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

 

Notícies relacionades

Totes les notícies