Oberta la inscripció als mínors de la UAB

Estudiants

Fins al 22 de març, romandrà obert el termini de preinscripció als mínors de la UAB, que enguany ofereix dos de nous: un sobre emprenedoria i innovació social i un altre sobre estudis hispanoamericans. Els mínors són itineraris que s’adrecen a l’alumnat de grau que vulgui adquirir competències d'una disciplina diferent a la titulació que estan cursant. Per tal de poder fer la sol·licitud, a través del web ‘Serveis i Tràmits en Línia’ (apartat "Inscripció al treball Fi d'Estudis/Pràctiques/Mínors"), cal haver superat un mínim de 90 crèdits ECTS. 

11/03/2019

Un any més, la UAB ha obert la preinscripció als diferents mínors que ofereixen els centres de la UAB. Aquest curs s’imparteixen dos títols nous: Mínor en Emprenedoria i Innovació Social i Mínor en Estudis Hispanoamericans.
 
Un mínor és un itinerari d'universitat organitzat per un centre de la UAB, adreçat a estudiants de diferents titulacions de grau i que té com a finalitat que l’alumnat assoleixi competències pròpies d'un àmbit diferent del que constitueix el nucli principal de la seva titulació de grau, mitjançant assignatures d'altres plans d'estudis.

Si se superen els crèdits necessaris establerts al pla d'estudis del mínor, s'acreditarà en el Suplement Europeu al Títol (SET). A més, els crèdits cursats al mínor formaran part del total de crèdits necessaris per obtenir el títol de graduat i tindran consideració de crèdits optatius del pla d'estudis del grau.

L'oferta de mínors de la UAB permet a l’alumnat rebre una formació més especialitzada, més internacional i obtenir més competències de cara incorporar-se al mercat laboral. 

A banda dels dos títols nous, els itineraris disponibles aquest curs són:
-    Mínor en Ciències del Llenguatge
-    Mínor en Cultura Clàssica
-    Mínor en Cultures i Literatures Romàniques Medievals
-    Mínor en Desenvolupament Sostenible i Ciutadania Global
-    Mínor en Dificultats de Llenguatge i Veu
-    Mínor en Estudis Alemanys
-    Mínor en Estudis Bascos
-    Mínor en Estudis d'Àsia Oriental
-    Mínor en Estudis de Gènere
-    Mínor en Estudis en Filosofia
-    Mínor en Estudis Gallecs
-    Mínor en Estudis Literaris i Culturals
-    Mínor en Estudis Portuguesos
-    Mínor en Evolució i Paleontologia Humana
-    Mínor en Italià
-    Mínor en Traducció i Interpretació

Més informació: Web dels mínors 

 

Notícies relacionades

Participa també a l’estiu 2019!

Tens plans per aquest estiu? Des de la Unitat de Dinamització Comunitària t’oferim un munt d’activitats amb reconeixement acadèmic al llarg dels mesos de juny i juliol com el Taller de representació estudiantil, la Setmana del Parlament Universitari, el Taller de mediació, el de salut mental i sèries de televisió, el Buddy Programme i l’inici del Mentor. Llegir més

Totes les notícies