Oberta la convocatòria de beques per fer pràctiques a l'estranger durant el curs 2019-2020

Erasmus+ Pràctiques i UAB Exchange Programme Traineeships

L'alumnat que vulgui fer pràctiques en empresa a l'estranger durant el proper curs ja pot sol·licitar les beques dels programes Erasmus+ Pràctiques i UAB Exchange Programme Traineeships. La convocatòria s'ha publicat al web del Servei d'Ocupabilitat.

24/04/2019

Erasmus+ Pràctiques és el programa de referència si la destinació és un país europeu, i permet fer pràctiques curriculars, extracurriculars i com a persona acabada de titular. Quan la destinació és un país aliè a l’àmbit europeu, cal acollir-se al programa UAB Exchange Programme Traineeships, que permet fer pràctiques curriculars i extracurriculars.

Amb aquestes eines, la UAB promou la mobilitat internacional del seu alumnat, conscient de la importància que aquesta té per al seu futur professional: segons l’Estudi sobre l’Impacte de l’Erasmus (2016), el 64% de l’empresariat creu que haver realitzat una experiència de mobilitat és un factor important a l’hora de contractar persones.
 
Erasmus+ Pràctiques forma part del programa europeu de mobilitat Erasmus+ de 2014-2020 de la Comissió Europea, i el SEPIE (Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació) en distribueix els fons a l’Estat espanyol. UAB Exchange Programme Traineeships, en canvi, és un programa exclusiu de la Universitat. Ambdós estan gestionats pel Servei d’Ocupabilitat de la UAB i tenen els següents objectius:

  • Ajudar les persones joves a adquirir habilitats i competències professionals addicionals a través de la formació i de l’experiència pràctica a l’estranger.
  • Millorar la qualitat de l’ensenyament a la UE i de la formació de l’alumnat.
  • Contribuir a la modernització dels sistemes d’educació i de formació professional.
  • Promoure la participació del jovent en la societat.

Al web del Servei d'Ocupabilitat trobareu tota la informació sobre els programes Erasmus+ Pràctiques i UAB Exchange Programme Traineeshipsper a la mobilitat d’estudiants de Grau, Màster i Doctorat.

 

Notícies relacionades

EU Careers Ambassadors

La UAB cerca ambaixador/a UNICAT

Seleccionarà una persona estudiant que promocionarà, entre la comunitat universitària, les oportunitats professionals en institucions de la Unió Europea. Aquesta experiència li permetrà enriquir el seu propi currículum. Sol·licituds fins el 8 de setembre.

Totes les notícies