Obert el període de sol·licitud de beques per cursar el màster Erasmus Mundus in Infectious Diseases and One Health (IDOH) fins al 2 de febrer

Màster erasmus mundus in infectious diseases and one health

Si estàs cursant el darrer any o tens ja un grau en Ciències de la Salut (Medicina, Veterinària, Biologia, Biomedicina, Biotecnologia, etc.) i estàs interessat en les malalties infeccioses i la salut pública, aquest pot ser el teu màster.

19/12/2017

El programa IDOH és un màster de formació multidisciplinària i internacional de 120 crèdits ECTS que pretén formar estudiants provinents de diferents països en el concepte d'una sola salut (One Health). Per poder fer front a l'amenaça constant de malalties conegudes i emergents, el programa IDOH formarà experts capacitats per comprendre les interaccions altament complexes entre els agents infecciosos i els seus hostes humans o animals, així com les conseqüències ambientals de les teràpies. També tractarà l'avaluació i gestió dels riscos deguts a l'aparició de malalties.

El màster està impartit per 3 universitats: la Université de Tours (UT) a França (primer semestre), la Universitat Autònoma de Barcelona (segon semestre) i la University of Edinburgh (UoE) en el Regne Unit (tercer semestre). El quart semestre els estudiants fan pràctiques (TFM) en empreses o centres de recerca, associades al màster, que es troben a diversos països (hi ha més de 35 centres o empreses associades).

El període de sol·licitud de beques per cursar el Màster es va obrir el 15 de desembre i restarà obert fins al 2 de febrer. Per a més informació i accés a la plataforma de sol·licitud: http://infectious-diseases-one-health.eu/.  També pots escriure a les coordinadores del Màster a la UAB: Natàlia Majó (natalia.majo@uab.cat) i Laila Darwich (laila.darwich@uab.cat).

 

Notícies relacionades

Totes les notícies