Noves places de pràctiques a la Delegació del Govern català a Brussel·les

Pràctiques i feina en institucions de la Unió Europea

Les pràctiques seran curriculars, es podran realitzar fins el juliol de 2019 i tindran una durada de 2 a 5 mesos. Els estudis requerits són de Dret i/o Economia, Relacions Internacionals, Comunicació Internacional, Traducció i Interpretació, i Biblioteconomia i Documentació.

21/11/2018

El primer pas per a la presentació de candidatures és que l’alumnat interessat contacti amb la Gestió Acadèmica de la seva Facultat o Escola per comunicar la voluntat de fer l’estada de pràctiques. Posteriorment, les persones candidates han d’enviar el seu CV i una carta de motivació a rrhh.ue.exi@gencat.cat.
 
Els perfils requerits es poden consultar en aquest enllaç i a l’apartat de Mobilitat Professional Internacional del Servei d’Ocupabilitat de la UAB.
 
Les pràctiques s’emmarquen en el Conveni de cooperació educativa entre la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, per a la realització de pràctiques acadèmiques externes.

 

Notícies relacionades

50 anys Moviment Estudiantil

La UAB celebra els 50 anys del moviment estudiantil

Amb els 50 anys de la UAB, el moviment estudiantil també celebra el seu cinquantè aniversari. Per aquest motiu, el passat dimarts 14 de maig, la universitat va organitzar un acte per presentar l’audiovisual ‘50 anys del Moviment Estudiantil a la UAB’. Llegir més

Totes les notícies