Lliurament dels Premis Argó

Lliurament Premis Argó de Batxillerat i Cicles Formatius

Els dies 26 i 27 de juny es van celebrar els actes de lliurement dels Premis Argó 2019 de Batxillerat i Cicles Formatius de Graus Superiors.

03/07/2019

Els dies 26 i 27 de juny es van celebrar els actes de lliurement dels Premis Argó 2019 de Batxillerat i Cicles Formatius de Graus Superiors (CFGS) a la Sala d’Actes del Rectorat. L’acte del primer i segon dia va estar presidit pel vicerector de Programació Acadèmica i de Qualitat, Josep Ros.

El jurat dels premis va estar presidit pel professor Jordi Barbé, coordinador per a les relacions amb l’ensenyament secundari i professor del Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia; i el jurat va estar format per docents de secundària i de la UAB.
Aquest any ha estat un èxit! Han augmentat el nombre de treballs presentats i la qualitat de bona part dels treballs ha estat excel·lent.

Premis Argó de Batxillerat: Es van presentar un total de 473 treballs, 549 estudiants participants de 298 centres educatius de 142 municipis d’arreu de Catalunya. Concretament, 71 treballs es van presentar en el marc del Programa Argó, 83 de l’àmbit de Ciències, 102 de Biociències, 140 d’Humanitats i Ciències Socials, 50 de Tecnologia i 28 d’Art
Es van donar un total de 18 premis i 22 mencions honorífiques.

Premis Argó de CFGS: Es van presentar un total de 27 treballs de famílies professionals diverses (arts gràfiques, informàtica i comunicació, imatge i so, entre d’altres). Els encarregats d’elaborar-los van ser 48 estudiants de 14 centres educatius de 10 municipis.
Es van donar un total de 5 premis i 2 mencions honorífiques.

 

Notícies relacionades

AnnaEspinal

Ens ha deixat l'Anna Espinal, PAS i PDI de la UAB

Ens ha deixat l'Anna Espinal Berenguer, PAS del Servei d'Estadística Aplicada i professora associada al Departament de Matemàtiques. Feia gairebé 30 anys que treballava a la UAB, desenvolupant tasques de suport a la recerca i docència.

DavidGarciaDorado

Mor el professor de Medicina, David García-Dorado

Ens ha deixat el catedràtic del Departament de Medicina de la UAB, David García-Dorado García. Era cap del servei de cardiologia de l'Hospital de la Vall d'Hebron i del grup de recerca en malalties cardiovasculars.

Totes les notícies