Les facultats de Ciències i de Biociències celebren la jornada de Sant Albert

Rellotge de sol a la façana de les facultats de Ciències i de Biociències

Amb motiu de la celebració de Sant Albert, patró de les Facultats de Ciències i de Biociències, el dimecres 15 de novembre, a les 12 hores, Dolores Jaraquemada pronunciarà la conferència “El sistema immunitari, un amic sempre fiable?”.

14/11/2017

La catedràtica del Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d’Immunologia Dolores Jaraquemada Pérez de Guzmán pronunciarà, a la sala d'actes de l'Edifici C, la conferència “El sistema immunitari, un amic sempre fiable?”. L’acte tindrà en ocasió de la tradicional jornada de celebració de Sant Albert Magne, patró dels científics i de les científiques.

Obriran l’acte el degà de la Facultat de Ciències, Antoni Méndez, i el degà de la Facultat de Biociències, Jaume Farrés. La secretaria de la Facultat de Biociències Mercè Martí farà la lectura del cursus honorum corresponent al curs finalitzat. Tot seguit, es procedirà al lliurament de premis als estudiants destacats de 1r i 2n curs de les titulacions de Geologia i de Química del curs 2016-2017, així com de les Beques Pere Menal de la titulació de Matemàtiques. El director del Departament de Física Josep Enric Llebot Rabagliati, farà un breu parlament en commemoració dels 25 anys de la titulació de Ciències Ambientals, per donar pas a un tast de poesia a càrrec dels professors Xavier Xarles, Jaume Terradas i David Jou. A continuació tindrà lloc la conferència de la professora Dolores Jaraquemada, i clourà l’acte el degà de la Facultat de Ciències.

Com cada any i per tal de facilitar l'assistència a l'acte, se suspendran les classes des de les 12 fins a les 14 hores, excepte les classes de laboratori, els exàmens i aquelles activitats que siguin compartides per més d’una titulació a la mateixa hora i que siguin de difícil suspensió o reprogramació.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies