Les Aules de Dansa, Música i Teatre de la UAB estrenen els seus espectacles i concerts

Imatge Notícia Escena UAB

Durant els mesos d’abril i maig, els grups de les Aules de Dansa, Música i Teatre presentaran els seus espectacles i concerts, on mostraran el treball dut a terme durant el curs. Els propers 28 i 29 de maig podrem gaudir de l’obra Procés de selecció, dirigida per Arnau Vidal, interpretada pel Taller d’Interpretació Teatral: de la Sala d’Assaig a Escena.

08/04/2019

Durant les darreres setmanes del mes d’abril i fins el final del mes de maig, la Sala Teatre UAB acollirà el cicle d’espectacles de creació pròpia de les Aules de Dansa, Música i Teatre Escena UAB. Aquests espectacles són el resultat del treball realitzat durant tot l’any i ofereixen a la comunitat UAB una bona oportunitat d’apropar-se al teatre i a la dansa contemporània de manera gratuïta; alhora que es fomenten i potencien les noves tendències artístiques.

En primer lloc, serà el torn del Grup Estable de Teatre amb Tres hiverns de l’autora croata Tena Štivičić. L’obra, dirigida per Ricard Gázquez, parla sobre tres generacions d’una família, on tots els conflictes, alegries i angoixes van reflectint com un mirall circumstàncies i tensions que el país travessa en diferents períodes històrics: des de la fi de la II Guerra Mundial amb els vestigis de l'antiga monarquia, passant per tots els anys del control del règim comunista, fins a la ruptura amb Iugoslàvia i l'obertura al món capitalista. Podreu veure-la: dilluns 29 d’abril a les 18:00 h, dimarts 30  d’abril a les 13 h i dijous 2 de maig a les 18:00 h.

El 8 de maig, actuaran els grups de l’Aula de Dansa, el taller de Dansa Contemporània d’iniciació i el de nivell mig. El grup d’iniciació, dirigit per David Nóvoa, mostrarà la peça curta SCLAT. Aquesta coreografia pretén representar cossos que s'entenen i s'atrauen, sintonitzen; cossos que necessiten distància per trobar l'harmonia. Així mateix, un grup que es cuida i que abraça la diversitat, trobant un ritme comú on la interconnexió és la força del moviment. D’altra banda, el grup de Dansa Contemporània nivell mig, sota la direcció de Laia Santanach, presentarà Dark Red, una coreografia que funciona com a al·legoria de les injustícies humanes contemporànies, de les quals tots en formem part, malgrat sovint ens ho mirem des d’una distància silenciosa. Ambdues peces es podran veure el dia 8 de maig, a les 13.30h.

El dijous 16 de maig a les 13 h i a les 17 h, els membres del grup d’Iniciació a la Interpretació Teatral, dirigits per Màrcia Cisteró, representaran l’obra Llibràlegs. Aquesta peça està formada per diverses escenes de quatre autors on es presenten diàlegs teatrals on d’alguna manera els llibres, o la matèria prima de la qual aquests estan fets, o sigui les paraules, són part essencial de la conversa.

Finalment, serà el torn del grup d’Interpretació Teatral: de la Sala d’Assaig a Escena amb l’obra Procés de selecció de Christopher Bollas i dirigida per Arnau Vidal.  En un despatx inhòspit d’una empresa indeterminada, una dona qualsevol duu a terme un procés de selecció. Els diferents candidats demostraran les seves aptituds per tal d’aconseguir la feina que s’ofereix. Quina de les seves característiques encaixarà millor amb el perfil que es busca? El talent o l’experiència? L’amabilitat o l’agressivitat? La timidesa o la seguretat? I si, després de tot, res és el que sembla i en realitat cap dels candidats té la més mínima possibilitat?
L’obra es presentarà el dimarts 28 (a les 18h) i el dimecres 29 de maig (a les 13 h i a les 18 h).

D’altra banda, l’Aula de Música, el Cor i l’Orquestra, celebren els 50 anys de la UAB en un concert al Palau de la Música Catalana, el proper diumengre 19 de maig a les 17 h. Aquest concert compta amb la participació de l’Orquestra Simfònica del Vallès, el Cor jove i el Cor de noies de l’Orfeó Català i el compositor, músic i exalumne de la UAB, en Marc Timón.


INFORMACIÓ GENERAL
Situació: Plaça Cívica, Campus de Bellaterra.
Capacitat: 137 persones.
Entrada gratuïta limitada a l'aforament de la sala.
La taquilla s'obre mitja hora abans de començar cada espectacle.
No es reserven localitats i només s'entrega una entrada per persona.

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies