La universitat necessita la societat, i aquesta, la universitat

Premis del Consell Social de la UAB 2017

Article del president del Consell Social de la UAB, Gabriel Masfurroll, publicat en el web del Consell Social, en el que valora els premis Universitat-Societat i Universitat-Empresa que anualment concedeix aquest òrgan col·legiat de participació de la societat en la universitat a personalitats o entitats destacades.

01/12/2017

El premi Universitat-Societat del Consell Social de la UAB va ser per al doctor Bonaventura Clotet, el premi Universitat-Empresa es va atorgar a la mare dels germans Roca d’El Celler de Can Roca, Montserrat Fontané, i a les parelles dels tres germans Roca: Anna Payet, Encarna Tirado i Alejandra Rivas.

Gabriel Masfurroll afirma que el Consell Social “treballa en molts àmbits per aportar millores a la universitat i ho fa amb veritable vocació” alhora que mostra la seva preocupació per la situació actual de les universitats públiques: “volem no només mantenir-ne el nivell actual d’excel·lència, sinó augmentar-lo, cosa que no és fàcil amb uns recursos minvants any rere any”. Finalment, demana “una universitat involucrada en la seva comunitat. Una universitat que doni respostes a les necessitats del seu entorn i, fins i tot, dels que en són més enllà, si fos possible”.

Podeu llegir íntegre l’article “La universitat necessita la societat, i aquesta, la universitat” al web del Consell Social.

Més informació: Consell Social de la UAB.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies