La UAB, primera universitat de l’Estat en l’àmbit de la Medicina

La Universitat Autònoma de Barcelona ocupa la posició 78 del món i és la primera de l’Estat en l’àmbit de la Medicina segons el rànquing Times Higher Education Subject Rankings 2018

14/11/2017

Times Higher Education ha fet públics els resultats del rànquing per àmbits Times Higher Education Subject Rankings 2018 en els àmbits de la Medicina (“clínica, preclínica i salut”), on la UAB ocupa la posició 78 mundial i primera estatal; i de les Ciències de la Vida, on la UAB està entre les 200 millors del món i és la segona de l’Estat, per darrere de la UB.

El rànquing, que en l’edició general publicada el darrer més de setembre va situar la UAB en la posició 147 del món, destaca la qualitat de la recerca de la UAB, mesurada a partir de l’impacte dels articles científics, amb 89,5 punts sobre 100.

Per a l’avaluació global, el rànquing utilitza 13 indicadors de rendiment calibrats per oferir comparacions equilibrades i comprensibles. El Times Higher Education World University Rankings és una de les classificacions mundials més prestigioses. Les dades són recollides, analitzades i verificades pel proveïdor global de dades SCOPUS d'Elsevier.
 
Més informació:
https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/by-subject

 

Notícies relacionades

Sessions informatives per conèixer les biblioteques de la UAB

Cada inici de curs les biblioteques de la UAB programen unes sessions de formació adreçades als alumnes de primer curs amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta de serveis, els recursos documentals i els diferents espais que disposen. Des del 12 de setembre i fins l'11 d'octubre tenen lloc en diferents centres i facultats. Llegir més

Totes les notícies