La UAB ofereix un taller pràctic gratuït de 2 hores per millorar el CV

Taller pràctic per millorar el CV

Per a persones estudiants i alumni de la UAB que vulguin millorar el seu CV amb l'assessorament d'una persona experta. S'impartirà el 15 de gener, dimecres, a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General en dues opcions horàries: a les 12.00 i a les 15.00 h.

13/01/2020

És habitual que part de l'alumnat universitari busqui feina, ja sigui per compaginar amb els estudis o per fer el salt definitiu al món laboral després de titular-se. Davant d’aquest fet, el Servei d’Ocupabilitat de la UAB organitza un taller pràctic de dues hores per millorar el currículum vitae amb l’assessorament d’una persona experta.

L’activitat és gratuïta per a totes les persones estudiants i titulades de la Universitat. Cal inscriure’s prèviament a través de l’aplicació NEXUS –qui encara no hi tingui un compte d’usuari, pot registrar-s’hi fent una “Alta parcial”–. A més, les persones assistents podran descarregar un certificat d’assistència amb posterioritat.

És imprescindible portar el CV en format digital editable al taller. Hi haurà la possibilitat de treballar amb el propi ordinador portàtil, tot i que la sala disposarà d’equips informàtics per a tothom. L'objectiu de la sessió és que l'alumnat en surti amb el currículum ja actualitzat i adaptat als requeriments del mercat laboral.
 
La data de l’activitat és el proper 15 de gener, dimecres, en dues opcions horàries: a les 12.00 i a les 15.00 h. La ubicació d’ambdues sessions serà a la sala de Formació (planta -1) de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General, a la plaça Cívica.

Les Activitats d’Orientació Professional que organitza el Servei d’Ocupabilitat de la UAB estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons provinents del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, mitjançant el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

 

Notícies relacionades

Totes les notícies