La UAB millora posicions al rànquing The Times Higher Education

THE

La UAB ascendeix a la posició 145 en l’edició d’enguany del Times Higher Education World University Ranking. La universitat millora els resultats de l'any passat en docència, recerca, citacions i internacionalització.

27/09/2018

La UAB s'ha situat al lloc 145 a l'edició 2018-2019 del Times Higher Education World University Ranking. El curs 2017-2018, ocupava la posició 147. La Universitat millora la seva qualificació en aspectes com citacions, internacionalització, qualitat de la docència i recerca.

Enguany, la UAB torna a millorar pel que fa al nombre de citacions dels articles de recerca, indicador de l’impacte de la investigació: la Universitat obté 92,4 punts, gairebé 3 punts per sobre de l’edició anterior. A més, la UAB ocupa en aquest camp el lloc número 93 mundial, tot guanyant nou posicions respecte l'any passat.

La UAB ocupa la posició 159 en qualitat docent, on s'avalua el nombre de doctorats, la reputació acadèmica, el pressupost institucional i la ràtio alumne/professor. En aquest apartat obté 43,9 punts, unes dècimes per sobre dels 43,3 punts obtinguts en l’edició anterior. En l’apartat de recerca, la UAB millora també lleugerament la puntuació, passant de 36,1 a 36,5 punts.

Un altre àmbit on la Universitat ha rebut una millor qualificació és la internacionalització, on la UAB assoleix 62,2 punts, 2,1 punts per sobre dels resultats del 2017. En canvi, pel que fa als ingressos procedents del sector empresarial, la UAB assoleix 41,3 punts, lleugerament per sota dels 42,1 punts assolits l'any passat.

Entre les universitats de l’Estat, la UAB ocupa la segona posició, per darrere de la UPF, en la posició 135. El rànquing l’encapçalen les universitats d’Oxford i Cambridge, al Regne Unit.  

Més informació:
Times Higher Education World University Ranking

 

Notícies relacionades

Totes les notícies