La UAB lliura els premis del concurs fotogràfic de l'aplicació Mywebtime

Concurs de fotografia My Webtime

Dotze obres han estat premiades al IV concurs fotogràfic de l'aplicació Mywebtime, adreçat al personal d'administració i serveis de la UAB. L'acte de lliurament dels premis ha tingut lloc el 13 de desembre, a les 15 h, a la Sala de Juntes del Rectorat.

21/12/2018

El dia 13 de desembre, a les 15 h, ha tingut lloc el lliurament dels premis del IV concurs de fotografia MyWebtime, adreçat a tot el personal d'administració i serveis. 

A l'inici de l'acte s'ha projectat un vídeo musical introductori amb les quaranta-dos fotografies preseleccionades entre les 376 fotografies que han estat presentades al concurs per 83 participants diferents. Tot seguit, van intervenir els membres del jurat i van anar explicant els motius pels quals van seleccionar les fotografies.

Els premis els van lliurar Jaume Tintoré, gerent, i Fernando Guerrero, cap de l'Àrea de Personal d'Administració i Serveis.

El jurat està format per Pierre Caufapé Sarramona, Maria Genescà i Paloma Garcia. Oscar Tomás Granados ha actuat com a secretari del jurat, que d'acord amb les bases del concurs, ha valorat especialment les imatges relacionades amb les estacions de l'any i els paisatges del campus de la UAB.

Aquest concurs ha servit per seleccionar les dotze fotografies que seran exhibides a l'aplicació de gestió horària My Webtime durant un mes al llarg de l'any 2019.

Les imatges guanyadores d'aquesta edició són les següents:

 

Més informació: Concurs de fotografia My Webtime

 

Notícies relacionades

Campus UAB estiu 2019

Consells durant l’onada de calor

Davant la previsió d’altes temperatures durant els propers dies, l’Àrea de Prevenció i Assistència de la UAB fa arribar recomanacions de seguretat a la comunitat universitària (persones treballadores i estudiants). Llegir més

Totes les notícies