Sala de premsa Premsa i mitjans

La UAB commemora el Dia de les Dones i les Nenes a la Ciència amb 'Marie Curie'

Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència 2018
El 13 de febrer, amb la projecció de Marie Curie, film de Marie-Noëlle Sehr que relata la vida i la lluita de la científica francesa, l'Observatori per a la Igualtat de la UAB commemorarà el Dia Internacional de les Dones i les Nenes a la Ciència. Després de la pel·lícula, hi haurà una taula rodona.

29/01/2018

L'Assemblea General de Nacions Unides va proclamar l'any 2015 que cada 11 de febrer es celebrés el Dia Internacional de les Dones i les Nenes a la Ciència. L'Observatori per a la Igualtat vol commemorar aquest dia amb un acte el 13 de febrer, que consistirà en la projecció de la pel·lícula Marie Curie (Marie-Noëlle Sehr), seguida d'una taula rodona.

La trobada començarà a les 11 h a la Sala Cinema amb una presentació a càrrec de Sara Moreno, vicerectora d'Alumnat i Ocupabilitat, i Joana Gallego, directora de l'Observatori per a la Igualtat. Tot seguit, tindrà lloc la projecció del film, que relata la vida de la científica francesa i la seva lluita pel reconeixement en una comunitat científica dominada pels homes.

A les 13 h, tindrà lloc el col·loqui, que comptarà amb la participació de Sara Moreno i de María Teresa Paramio, adjunta del vicerector de Relacions Internacionals i vocal de l'Associació de Dones Investigadores i Tecnòlogues (AMIT); Gemma García, vicedegana d'Estudiants de la Facultat de Ciències; i Lydia Giménez, directora de la Unitat Departamental de Psicologia Mèdica de la Facultat de Medicina. Joana Gallego moderarà el debat. Aquest acte s'emmarca en les celebracions del 50 anys de la Universitat Autònoma de Barcelona.

PROGRAMA DE L'ACTE