La UAB acull la celebració dels deu anys de "L'ofici de viure" de Catalunya Ràdio

Auditori de les facultats de Filosofia i Lletres i de Psicologia

"L'ofici de viure" és un programa de Catalunya Ràdio on es tracta temes com el creixement personal, la psicologia positiva o la nova espiritualitat. Està conduït per Gaspar Hernàndez, escriptor, crític literari i periodista. El 27 de maig, celebrarà el seu desè aniversari a la UAB.

26/05/2017

El 27 de maig a les 11 hores, el programa de Catalunya Ràdio, "L'Ofici de viure", celebrarà la seva desena temporada a l'auditori de les facultats de Psicologia i de Filosofia i Lletres de la UAB. D'altra banda, l'associació "Els amics de l'ofici de viure" festejarà la seva trobada número 100. Aquesta associació va ser creada al 2008 per un petit grup d'oients del programa que van decidir compartir inquietuds i iniciatives. Des d'aleshores, organitzen trobades, tallers, conferències i xerrades que tenen com a objectiu donar a conèixer eines que permetin augmentar el benestar de les persones de forma holística i fomentar la presa de consciència a nivell personal i global.

En aquesta jornada, s'enregistrà el programa "10 anys de 'L'ofici de viure'", que versarà sobre les claus per viure amb plenitud i benestar emocional, i que recollirà les eines que han anat aprenent al llarg d'aquests anys, com per exemple, la importància de la gestió de les emocions i els pensaments, o fins a quin punt podem ser artífexs de la vida que desitgem. A la taula, hi participaran alguns dels col·laboradors habituals del programa, com ara Jenny Moix, professora del Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació de la UAB; Daniel Gabarró, xerpa espiritual i empresari; Antoni Bolinches, psicòleg humanista; i la també psicòloga Assumpció Salat.

La participació està oberta a la comunitat universitària i, per assistir-hi, les persones interessades han d'escriure a l'adreça de correu electrònic info@amicsdeloficideviure.org.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies