La FMUAB19 ja té cartell guanyador

CartellFMUAB19

La Festa Major -que serà el dijous, 7 de novembre i serà l'inici de l'any dedicat a l'emergència climàtica a la UAB- ja té pòster després del concurs fet entre la comunitat UAB. D'entre la trentrena de propostes s'ha triat la de l'estudiant Aina Suárez Arenas, del Grau de Publicitat i RR.PP.

25/10/2019

Entre els mesos de juny i setembre, es van presentar 33 propostes de cartell per a ser la imatge de la FMUAB19. D’aquestes propostes, 5 serien les finalistes. Fins el 30 de setembre, totes les propostes es va sotmetre a votació popular i les 3 primeres van passar a la votació final. Les altres dues van ser escollides per un jurat format per la Vicerectora d’Alumnat i d’Ocupabilitat i personal tècnic de Dinamització Comunitària, Cultura en Viu i de l’equip de Comunicació de la UAB. 

Finalment, la proposta guanyadora ha estat la presentada per l’Aina Suárez Arenas, estudiant del Grau en Publicitat i Relacions Públiques de quart curs. La guanyadora obtindrà un premi de 300 € i la imatge del cartell s’inclourà en la difusió i la documentació de l’edició de la FMUAB de l’any 2019.

Els cartells presentats a aquest concurs, així com als concursos de cartells de la FMUAB 2016, 2017 i 2018 estan disponibles al Facebook de la FMUAB.
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies