La FAS com a entitat transformadora, a l’acte de cloenda del curs 2017-2018

Acte Cloenda FAS curs 2017-2018

La Fundació Autònoma Solidària celebra el 29 de maig un acte per fer balanç de l’any acadèmic i posar en comú el paper de la Fundació com a entitat transformadora. L’ocasió comptarà amb alguns agents vinculats a l’activitat i projectes de la FAS.

15/05/2018

La FAS acollirà en un acte de cloenda a participants i membres de la comunitat de la UAB que participen en activitats i projectes de l’entitat social, el pròxim dimarts 29 de maig, a partir de les 12 hores, a la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB.
 
Aquest acte de cloenda del curs 2017-2018 servirà per fer balanç del curs i fer propostes de cara al curs vinent. Per aquesta raó, l’entitat ha organitzat dues taules rodones on diversos convidats i convidades debatran sobre la transformació, tant a nivell personal com a nivell territorial i de l’entorn. D’aquesta manera, coincidint amb les prioritats marcades pel Pla Estratègic 2017-2021, la FAS vol contribuir a fer que la comunitat universitària formi part d’una ciutadania activa, crítica i agent de transformació.
 
El decurs de l’acte estarà conduït per la periodista Anna Garnatxe, alumni UAB i professora de la Facultat de Comunicació. A la primera de les taules rodones, per títol “Com contribuïm a transformar l’entorn”, hi intervindran Zoila Babot, tècnica de comunicació i divulgació del Centre de Recerca d’Agrigenòmica (CRAG) de la UAB; Jose Luis Lalueza, professor de la Facultat de Psicologia; Gabriel Fernández, regidor d’Acció Social de l’Ajuntament de Sabadell; i Judit Rifà, tècnica de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona.
 
La segona taula, “La transformació personal a la Universitat”, tindrà com a ponents a Gemma Garcia, vicedegana d’estudiants de la Facultat de Ciències; Laura Pons i Jordi Llopart, estudiants d’Educació Social; i Daniel Barrientos, doctorant i professor de Sociologia.
 
A continuació, es projectarà un vídeo-resum que repassarà els eixos amb què treballa la FAS i també alguns testimonis de l’acció social de l’entitat. També hi intervindran el vicerector de relacions institucionals i cultura i president de la FAS, Carlos Sánchez; i també el director de l’entitat, Jordi Prat. L’acte conclourà amb un pica-pica i una fotografia final de grup.
 
Totes les persones vinculades a la FAS hi estan convidades. Per participar-hi, només cal omplir el formulari d'inscripció.

Per a més informació, podeu consultar el programa de l’acte.

 

Notícies relacionades

CotxeElectric

El campus de la UAB inaugura un punt per recarregar vehicles elèctrics

Coincidint amb la Setmana de la Mobilitat de la UAB, del 22 al 26 d’octubre, s'inaugurarà a la Plaça Cívica un punt de recàrrega de vehicles elèctrics, que permetrà la càrrega de forma simultània per a dos vehicles. Serà gratuït i els usuaris que el vulguin utilitzar només hauran de demanar una tarja a la Unitat de Planificació i Gestió de la Mobilitat. Llegir més

Totes les notícies