La CORE d'Educació prepara un Cafè Temàtic sobre Formació Professional Dual

La CORE d'Educació prepara un Cafè Temàtic sobre FP Dual

La comunitat de recerca estratègica (CORE) d'Educació i Ocupabilitat de la UAB organitza periòdicament sessions, anomenades Cafès Temàtics, per reunir de manera informal personal investigador i agents del territori que treballen sobre els mateixos temes. El pròxim serà a l’octubre sobre Formació Professional Dual.

01/10/2019

L’objectiu d’aquests Cafès Temàtics és ser un espai de trobada entre investigadors de la universitat i agents del territori que treballen en un mateix eix temàtic per incentivar la transferència i les col·laboracions entre universitat i administració i/o empreses. S’han fet trobades sobre abandonament escolar prematur i sobre transicions educatives i laborals.

El pròxim Cafè Temàtic serà l’última setmana d’octubre i se centrarà en la Formació Professional Dual. Els grups de recerca interessats a participar-hi, hauríeu d'escriure a core.educacio.ocupacio@uab.cat.

El tema de l’últim Cafè Temàtic, del passat dia 26 de setembre, van ser les transicions educatives i laborals. Els participants van debatre sobre com millorar l’encaix entre la formació i el món laboral, la importància de les pràctiques i l'orientació en la transició dels joves al mercat laboral. També s’hi van exposar els resultats dels projectes Les xarxes socials, en les diferents modalitats, com a mecanisme de recerca i inserció laboral a la feina i de suport social als joves del grup de recerca QUIT, Cities project Barcelona: preparant els joves per a les seves transicions formatives i laborals del grup GRET i Transicions i trajectòries d’accés als estudis de màster a la universitat del CIFO.

 

Notícies relacionades

Disseny Lab

S'inauguren els UAB Open Labs

Dilluns, 25 de novembre, a les 12 h, s'inaugura la xarxa de laboratoris d'innovació oberta de la UAB, un conjunt d'espais d'experimentació, innovació i demostració de noves tecnologies i metodologies per a tota la comunitat i per a l'entorn productiu i social de la Universitat. L'acte comprèn la visita al Disseny Lab, a l'Escola d'Enginyeria, i al Digital Lab, a la Sala de Revistes de la Biblioteca d'Humanitats.

Nova convocatòria de les beques

Nova convocatòria de les beques "Proof of Concept" de la UAB

La UAB ha obert la segona convocatòria dels ajuts "Proof of Concept", que tenen com a objectiu accelerar la transferència de coneixement dels grups de recerca de la Universitat. El pressupost  màxim per a cada projecte serà de 40.000 €. La sol·licitud de la beca s’ha de tramitar abans del dia 15 de desembre.

Totes les notícies