L'IGOP obre les portes per mostrar la seva recerca en polítiques socials i urbanes

Portes obertes IGOP

L’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la UAB celebra el proper 23 de maig a les 16:30h la segona edició de la jornada de portes obertes amb la voluntat de fomentar el debat i divulgar la recerca en polítiques socials i urbanes.

13/05/2019

La jornada porta per títol "La recerca en polítiques socials i urbanes a debat: què, com i per a què fer-la?". S'hi presentaran alguns dels projectes desenvolupats a l'Institut que abasten temàtiques d’actualitat, com ara l'habitatge, joves i conflicte social, cultura i equitat, primera infància, pobresa i desigualtat, educació 0-3 i mercat laboral, etc. Els investigadors i investigadores hi seran presents per comentar, debatre i atendre totes les preguntes per aprendre més sobre la seva investigació.

La jornada també inclourà un debat obert on es vol comptar amb la participació de tothom qui vulgui per reflexionar sobre la recerca en polítiques socials i urbanes, i per respondre preguntes com: sobre quins temes es fa recerca?, com es fa la recerca?, quin impacte social té?.

La jornada es celebrarà a l'Escola de Polítiques Socials i Urbanes de l’IGOP a Barcelona (Pg. Urrútia, 17 · Barcelona). Està oberta a tothom, però es prega confirmació d'assistència a través del següent enllaç.

Més informació:
Pàgina web de la jornada
Vídeo promocional

 

Notícies relacionades

Totes les notícies