José Antonio Bonilla rep el VI Premi de Novel·la de Terror Ciutat d'Utrera

José Antonio Bonilla

El sabadellenc José Antonio Bonilla ha rebut el VI Premi de Novel·la de Terror Ciutat d'Utrera (Sevilla) per la seva obra Ciudad Espejo, que consisteix en una dotació econòmica de 2.000 euros i la publicació i distribució de la seva obra a càrrec de Premium Editorial, dintre de la col·lecció Tánatos.

05/12/2018

El passat 24 de novembre va tenir lloc el lliurament del VI Premi de Novel·la de Terror Ciutat d'Utrera (Sevilla) al guanyador d'enguany, José Antonio Bonilla, per la seva obra Ciudad espejo, que consisteix en una dotació econòmica de 2.000 euros i la publicació i distribució de la seva obra a càrrec de Premium Editorial, dintre de la col·lecció Tánatos.

Bonilla és llicenciat en Biologia i Bioquímica per la Universitat Autònoma de Barcelona. A l'actualitat és gestor acadèmic a la Facultat de Psicologia de la UAB i és aficionat a la narrativa de gènere, en especial a l'àmbit de la ciència ficció i la novel·la de terror. Entre els guardons rebuts amb anterioritat destaquen la distinció de Finalista al XXI Premi Domingo Santos de Ciència Ficció a finals de l'any 2012 amb l'obra La Inconquistable, que va ser, a més, finalista al V Premi de Literatura de Terror Villa de Maracena  (2010) i al II Premi de Novel·la de Terror Ciutat d'Utrera (2014) o els accéssit del Premi UPC Ciència Ficció en les edicions de 1994, 1995 i 1997. Altres obres seves són Pétalos de acero (Hermenaute, 2016), Juguetes rotos (Dilatando mentes, 2016), Sombras de metal (Apache Libros, 2018) i Tiempo de Caza (Dilatando Mentes, 2018).

 

Notícies relacionades

Totes les notícies