IV Congreso de Bioética

IMG_IV_congreso_Bioetica

Es celebrarà a Madrid els dies 17 i 18 de novembre del 2017 al Salón Ernest Lluch del Instituto de Salud Carlos III.

17/07/2017

Aquest any el fil conductor és “El Reglamento Europeo de Protección de datos, Big Data y Evaluación de Tecnologías Sanitarias” temes d’actualitat i de gran interès que segur suscitaran debat, donada la seva importància en la investigació científica.

Es dedicarà una part del Congrés a plantejar el fenomen “Big Data”, a analitzar la utilitat d’aquesta tecnologia de tractament de grans volums de dades clíniques per l’investigació en salut. Es tracta de debatre i proposar millores que permetin avançar en el coneixement biomèdic i com treure partit garantint el desenvolupament de l’investigació ètica i responsable i respectant la privacitat i protecció de dades.

Es dedicarà una taula al conveni d’Oviedo (sobre drets humans i Biomedicina), aprofitant el 20è aniversari del mateix, per fer una revisió del seu impacte en la legislació i les guies ètiques, així com analitzar i identificar, en el seu cas, els possibles desafiaments que els avanços tecnològics en biomedicina plantegen el marc ètic del Conveni d’Oviedo.

El programa inclou també la presentació de la nova normativa europea sobre investigació amb productes sanitaris i dispositius mèdics. Tot això amb experts en aquestes matèries d’Espanya i Europa.

Es pot trobar més informació al web :http://eventos.aymon.es/congresobioetica2017/

 

Notícies relacionades

Totes les notícies