Genís Roca inaugura la 9ª edició del màster en Comunicació i Marketing Digital

Imatge-Master-MKTDigital-UAB

Genís Roca, un dels 25 espanyols més influents en l’àmbit d’internet, pronunciarà la conferència inaugural de la 9a edició del màster en Comunicació i Marketing Digital. L’acte de benvinguda al nou curs tindrà lloc el proper divendres 19 d’octubre a la Casa Convalescència de la UAB.

11/10/2018

El màster en Comunicació i Marketing Digital de la UAB donarà el tret de sortida de la seva 9a edició el proper 19 d’octubre del 2018, i ho farà amb una lliçó inaugural impartida per l’expert en transformació digital i president de Roca Salvatella, Genís Roca.

Nascut l’any 2009, el màster en Comunicació i Marketing Digital de la UAB ha estat un programa pioner en la formació de professionals en l’àmbit digital, essent el primer màster d’aquestes característiques impartit a Barcelona, i actualment un dels més reconeguts entre els professionals i empreses de l’àmbit digital. Amb aquesta novena edició, el màster ja haurà format a gairebé 300 professionals.

L’acte també contarà amb la presència de la Directora del Departament de Comunicació Audiovisual i de Publicitat, Natividad Ramajo, i la Degana de la Facultat de Ciències de la Comunicació, Maria José Recoder.

El conferenciant escollit per obrir aquesta nova edició serà Genís Roca, que ha estat triat com a un dels 25 espanyols més influents en l’àmbit d’internet, acumulant una llarga trajectòria en la creació de projectes digitals. Actualment és membre del Consell Assessor en Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Generalitat de Catalunya, membre del Consell Assessor del Centre d’Investigació de la Corporació Mondragón, i de la Mondragón Unibersitatea, membre del Consell de l’Observatori per a la CiberSocietat, membre del Consell Assessor TIC de l’Ajuntament de Barcelona, i membre del Consell d’expert del Sistema d’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació.
 
Més informació:
Màster en Comunicació i Marketing Digital
Pàgina web del màster en Comunicació i Marketing Digital
Més màsters i postgraus en Comunicació i Periodisme


 

Notícies relacionades

Totes les notícies