Francesc Riverola explicarà a la UAB què valora d'un projecte emprenedor a l'hora d'invertir-hi

Francesc Riverola

Riverola, business angel i fundador del portal internacional de divises FXStreet, impartirà el taller Què busca un inversor per a invertir en un projecte emprenedor? el proper 13 de febrer, dimecres, a les 13.00 a l'espai UAB-Emprèn a la plaça Cívica. La sessió és exclusiva per a estudiants de la Universitat.

17/01/2019

El ponent explicarà a les persones assistents casos reals de projectes en què ha invertit i els factors que ell valora, com a business angel, a l’hora de fer una inversió. Riverola és un professional conscient del seu compromís social i educatiu i contribueix a la millora de la societat i a la transformació de la consciència individual compartint les seves experiències i transmetent valors d’esforç, dedicació i passió a la gent jove.
 
Pel que fa a la seva formació, és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i ha cursat el PDD (Management Developement Program) a IESE Business School. Va fundar FXstreet l’any 2000, quan treballava com a e-Research Management a l’e-Business Center de PwC&IESE.

El taller forma part de l’oferta formativa en generació d’idees i emprenedoria que el Servei d’Ocupabilitat de la UAB, a través del seu programa UAB-Emprèn, posa a disposició de l’alumnat i les persones titulades de la Universitat amb la finalitat d’ampliar les seves competències professionals.

Per participar al taller només cal confirmar l’assistència a uab.empren@uab.cat.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies