Fes un voluntariat i Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

Mulla't per l'Esclerosi Múltiple
Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

Durant el cap de setmana del 8 i 9 de juliol, pots fer un voluntariat per l’ Esclerosi Múltiple. La Fundació Autònoma Solidària (FAS) i el Servei d'Activitat Física de la UAB (SAF) organitzen un seguit d’accions per a recaptar fons per la campanya “Mulla't per l'Esclerosi Múltiple”. 

22/06/2017

Aquest any la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) celebra la XIV edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple a més de 640 piscines d’arreu de Catalunya. Es tracta d’un cap de setmana replet d’activitats solidàries. Els fons recaptats aniran destinats al programa TreballEM, adreçat a l’apoderament professional de les persones joves amb aquesta malaltia, ja que es calcula que un 43% deixen la feina en els tres anys posteriors al diagnòstic.

Des de la primera edició d’aquesta campanya a la UAB, s’ha col·laborat oferint la possibilitat de participar-hi a la piscina de les instal·lacions esportives del Servei d'Activitat Física de la UAB. I, enguany, el dissabte 8 i el diumenge 9 de juliol es faran un seguit d’accions per a recaptar fons, per a aquest motiu, es necessita la col·laboració de persones voluntàries.

Una de les funcions de les persones voluntàries serà informar de l’esdeveniment i animar a nedar a les persones que accedeixin al SAF, doncs, tots els metres que es nedin aquell cap de setmana es sumaran al recompte de metres solidaris que es nedin a Catalunya per conscienciar sobre la malaltia.

Si estàs interessat en participar com a voluntari o voluntària a l’activitat “Mulla't per l'Esclerosi Múltiple”, pots posar-te en contacte amb Mercé Masnou (Merce.Masnou@uab.cat) del SAF o el Daniel Arnau (fas.voluntariat@uab.cat) de la FAS. Per inscriure’t només has de contestar al següent qüestionari on hauràs d’indicar quina tasca t’agradaria fer i quin horari et va millor.

Si vols participar com a assistent, el preu de les entrades és de 8,40€ o de 5,35€ si véns acompanyat d’un abonat. Les persones que en comprin tindran una entrada extra per accés gratuïtament a les instal·lacions esportives del SAF vàlida durant tot el mes de juliol. També hi haurà material de marxandatge de la FEM i una guardiola per fer donatius que es podrà adquirir al taulell d'atenció al públic. El que es recapti per entrades o venda de material es donarà íntegrament a la FEM.

 

Notícies relacionades

Castellers2018

La Festa Major torna a omplir el campus

El campus s'ha tornat a omplir de paradetes, actuacions musicals i activitats culturals, solidàries i esportives el dijous, 8 de novembre, amb la Festa Major, que enguany s'ha fet amb el lema #UABrefugi: l'Autònoma acull. Llegir més

Totes les notícies