Experts debaten sobre economia, innovació i transformació social

Innovació Tecnològica

La incidència dels canvis tecnològics a l’economia i la societat protagonitza la jornada “El futuro del trabajo” de l'IET, que tindrà lloc a la sala de plens del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya, a Barcelona, el 16 de novembre.

13/11/2018

 L'Institut d'Estudis del Treball (IET) de la UAB organitza les seves VII jornades anuals sota el títol "El futuro del trabajo". Aquesta jornada tindrà lloc el 16 de novembre, a partir de les 9,15 h, a la sala de plens del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (C. Diputació, 284. Barcelona). El tema a tractar de la jornada és l'efecte de la digitalització i de la innovació tecnològica sobre diversos aspectes de l'economia, l'ocupabilitat i la societat, com ara els canvis en el volum de feina, les formes de representació sindical o l'organització empresarial i fins i tot política.

La sessió serà inaugurada per Lluís Franco, president del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya, i Antonio Martín, director de l'IET. Seguidament, Joaquín Nieto, director d'OIT Espanya, impartirà la conferència "La iniciativa del centenario de la OIT relativa al futuro del trabajo" a la que prosseguiran dos blocs de debat. El primer eix temàtic, moderat per Antonio Martín, gira entorn l'economia digital i els seus efectes socials i comptarà amb la participació d'Óscar Molina, de l'IET; de Paolo Borghi, del Centre for Employment Relations, Innovation and Change (CERIC) de la Leeds University Business School; i de Fausto Miguélez, de l'IET. El segon, que tractarà sobre dret del treball i de l'economia digital, estarà moderat per Eduardo Rojo, catedràtic del Departament de dret Públic i de ciències historicojurídiques de la UAB, i tindrà com a ponents a Daniel Pérez del Prado, de la Universidad Carlos III; a Esperanza Macarena, de la Universidad de Sevilla; i a Ignasi Beltran d'Heredia, de la UOC. Per acabar, Helena Ysàs, secretària de l'IET, pronunciarà unes paraules de cloenda.

La inscripció és gratuïta, però cal notificar l'assistència enviant un correu electrònic a l'adreça quit@uab.cat.

Més informació: Institut d'Estudis del Treball

 

Notícies relacionades

Aula estudiants

Activitats de Campus el dimarts, 19 de març

El 19 de març, es desenvoluparan diverses Activitats de Campus, una iniciativa endegada aquest curs per la UAB que consisteix en aturar l'activitat docent un dia al mes, de 13 a 15 h, perquè l'alumnat pugui participar en activitats especials. Llegir més

Totes les notícies