Sala de premsa

Esdeveniment final obert del projecte NESTORE, entrenament virtual per al benestar de les persones grans

Nestore

L'esdeveniment en línia que s'organitza el dia 25 de febrer posarà en relleu la feina que l'equip investigador i els desenvolupadors han fet durant aquests tres anys d'activitats com a part del projecte Horizon2020 NESTORE.

22/02/2021

L'objectiu és compartir les lliçons apreses fins ara i donar suport a projectes i grups d'interès en el sector del coaching personalitzat per al benestar i el cuidatge de les persones grans. Durant la jornada s'exposaran des de l'enfocament de la co-creació la tecnologia i les experiències de les persones usuàries fins als asectes relacionats amb l'explotació i la comercialització.

La Fundació Salut i Envelliment UAB (FSiE) ha estat involucrada en el projecte NESTORE com a coordinadora de l'estudi pilot. Pots llegir més informació sobre la nostra participació a la secció de la web sobre els països pilots.

Visita el lloc web del projecte per a més informació i l'agenda. Pots registra.-te aquí. Per a obtenir més informació, pots posar-te en contacte amb ilenia.gheno@age-platform.eu.