The Oxford Handbook of Productivity Analysis centra una exposició a la Biblioteca de Ciències Socials

Nova exposició de

The Oxford Handbook of Productivity Analysiseditat pel professor del departament d'Empresa Emili Grifell-Tatjé, protagonitza des del 17 de desembre la nova exposició de la Biblioteca de Ciències Socials, emmarcada en la iniciativa “La UAB escriu… Llibres". L’exposició s’acompanya també d’una pàgina web sobre la publicació.

21/12/2018

La pubicació ha estat editada pel professor Grifell-Tatjé junt amb C.A. Knox Lovell i Robin C. Sickles, de les universitats de Queensland (Austràlia) i Rice University (EEUU) respectivament. Resultat de quatre anys de treball, aplega articles sobre escrits per 46 especialistes d’arreu del món en el camp de la productivitat.

El volum realitza un estudi complet de la importància del creixement de la productivitat per als negocis, l'economia i el progrés econòmic social. Analitza com es defineix, mesura i implementa la productivitat. També analitza la dispersió de la productivitat a través del temps i l’espai i investiga sobre els factors i els obstacles al seu creixement.

L’exposició ocupa una de les vitrines de l’entrada principal a la Biblioteca de Ciències Socials. A més, la pàgina web sobre el volum inclou informació sobre el seu contingut, els autors, el procés de creació i bibliografia relacionada.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies