Els International Welcome Days ja tenen data!

IWD 2019

Del 12 al 19 de setembre tornen els International Welcome Days, les jornades d’acollida per als estudiants internacionals que tindran lloc durant el primer semestre del curs 2019/2020.

10/07/2019

Amb el començament del curs 2019/2020 tornen del 12 al 19 de setembre els International Welcome Days (IWD), les jornades d’acollida per als estudiants internacionals que es portaran a terme al primer semestre a la UAB. L’objectiu dels IWD és que els estudiants nouvinguts es puguin familiaritzar amb el campus, els serveis i els col·lectius de l’Autònoma, i que també puguin conèixer a altres estudiants, tant locals com internacionals. 

Les jornades començaran el dijous 12, quan es durà a terme la benvinguda als estudiants internacionals a l’Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres. Allà se’ls informarà sobre les activitats de les que podran gaudir durant la seva estada a la universitat. Durant la resta de dies els nouvinguts podran participar a la inauguració de les Activitats del Tàndem del primer semestre, portar menjar típic del seu país d’origen per al dinar internacional o fer una passejada per Barcelona acabant amb un pícnic al Parc de la Ciutadella. 

Com a cloenda de les jornades, el dijous 19 de setembre s’instal·larà a la Plaça Cívica una fira de col·lectius i serveis de la UAB per a que els estudiants internacionals coneguin el teixit associatiu de l’Autònoma i els serveis dels que disposaran. Els IWD són una bona oportunitat per fer una primera aproximació a la universitat i fomenten l’intercanvi cultural entre estudiants.

En aquest enllaç podreu trobar més informació i el programa d’activitats de les IWD.

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies