Els estudiants ja han escollit els seus representats al Claustre

Eleccions Claustre UAB

Els estudiants de la UAB ja han escollit els que seran els seus representants al Claustre de la universitat durant els propers dos anys.

13/11/2018


Els estudiants de la UAB ja han escollit als que seran els seus representants al Claustre de la universitat durant els propers dos anys. La candidatura Crida per la UAB s’ha imposat en la majoria de les facultats menys a la d’Economia i Empresa on ha guanyat SOM UAB i a l’Escola d’Enginyeria on han sortit Enginyers al Claustre.

El passat 10 d’octubre es van convocar les eleccions per a escollir els representants dels estudiants del Claustre de la UAB pels propers dos anys. El 25 d’octubre es va publicar el cens electoral definitiu i el 5 de novembre la Junta Electoral va publicar les candidatures definitives per al Claustre. Finalment, del 5 al 15 de novembre ha tingut lloc la campanya electoral.

Les eleccions van tenir lloc entre el passat dimecres 14 de novembre a les 9 h i el dijous 15 fins a les 18 h mitjançant el vot electrònic. Ara s’obre un termini de reclamacions que finalitzarà el 20 de novembre amb la proclamació dels resultats definitius per part de la Junta Electoral. En aquest enllaç podeu consultar els resultats.

Òrgan màxim de representació

El Claustre és l'òrgan màxim de representació de la comunitat universitària. Les seves funcions principals són conèixer i debatre les línies generals de la política de la universitat, controlar la gestió dels càrrecs, impulsar l'activitat normativa d'altres òrgans, sol·licitar informació sobre qualsevol aspecte de l'activitat universitària i formular recomanacions, propostes i declaracions institucionals.

En el cas dels estudiants, la representació es renova cada dos anys. El sistema de votació electrònica que s’utilitzarà és la plataforma comuna a totes les universitats catalanes, promoguda per l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP) i gestionada des del CESCA, el qual garanteix els sistemes de seguretat i fiabilitat necessàries.

Tota la informació sobre el procés electoral es pot consultar al web d'eleccions de la UAB.

Coneix les candidatures de més a prop

En els següents enllaços trobareu les entrevistes a les diferents candidatures:

Biociències per una UAB millor
Crida per la UAB
Front d'Estudiants
Enginyers al Claustre
Estudiants en Acció
SOM UAB

 

Notícies relacionades

Totes les notícies