Eleccions de representants d’estudiants al Claustre de la UAB

Eleccions Claustre estudiants

La UAB ha convocat eleccions per a escollir els representants dels estudiants del Claustre de la UAB per als propers dos anys. Es podrà votar del 14 de novembre, a les 9 h fins al 15 de novembre a les 18 h. El 15 de novembre tindrà lloc la proclamació provisional dels resultats de les eleccions.

18/10/2018

La UAB va convocar eleccions per a escollir els representants dels estudiants del Claustre de la UAB per als propers dos anys. Les persones que consten al cens electoral podran exercir el seu dret a vot del 14 de novembre, a les 9 h fins al 15 de novembre a les 18 h. El 15 de novembre tindrà lloc la proclamació provisional dels resultats de les eleccions.

L’Oficina de Coordinació Institucional atén els dubtes sobre el procés a través del correu eleccions@uab.cat i a través del telèfon 4345.

 
Òrgan màxim de representació
El Claustre és l'òrgan màxim de representació de la comunitat universitària. Les seves funcions principals són conèixer i debatre les línies generals de la política de la Universitat, controlar la gestió dels càrrecs, impulsar l'activitat normativa d'altres òrgans, sol·licitar informació sobre qualsevol aspecte de l'activitat universitària i formular recomanacions, propostes i declaracions institucionals.

Cada sector de la comunitat escull els seus propis representants al Claustre. Tant el personal d'administració i serveis com el personal docent i investigador escullen els seus claustrals cada quatre anys. En el cas dels estudiants, la representació es renova cada dos anys.
El sistema de votació electrònica que s’utilitzarà és la plataforma comuna a totes les universitats catalanes, promoguda per l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP) i gestionada des del CESCA, el qual garanteix els sistemes de seguretat i fiabilitat necessàries.

Tota la informació sobre el procés electoral es pot consultar al web d'eleccions de la UAB.

A més, el procés electoral es podrà seguir a les xarxes socials:

 

Notícies relacionades

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Ens deixa l'estudiant Joan Condal Cervantes

Ens ha deixat Joan Condal Cervantes, estudiant del Grau d'Enginyeria Informàtica de la UAB. La rectora, l'equip de govern, el director de l'Escola d'Enginyeria i tota la comunitat universitària expressen el seu sentiment de condol a la família i amics. Llegir més

Totes les notícies