El projecte NESTORE seleccionat com a candidat als premis SilverECO a França

Nestore als Premis SilverECO

En els darrers anys els Trofeus SilverECO s'han convertit en un dels premis de referència per a tots els actors de l'economia de plata o silver economy (és a dir, el sector que es dedica a la producció de productes i serveis per a persones grans). En aquesta ocasió, NESTORE ha estat seleccionat com a projecte destacat a la categoria de "noves tecnologies / web".

14/09/2020

El projecte europeu NESTORE (https://nestore-coach.eu), del qual la Fundació Salut i Envelliment en forma part, és un acompanyament virtual per envellir bé. Dissenyat com un conjunt de dispositius connectats intel·ligents i fàcils d'usar, es tracta d'un entrenador virtual que entén les necessitats de l'usuari, les seves preferències i els seus estats d'ànim. La seva intel·ligència li permet oferir activitats i serveis que s'ajusten a la personalitat, entorn i estat de salut dels usuaris. El consell que necessites, quan el necessites!

El Festival SilverECO està organitzat històricament sota el patrocini d'Agnès Buzyn, Ministra de Solidaritat i Salut, i Bruno Le Maire, Ministre d'Economia i Finances. Els Trofeus SilverECO i la Nit de Plata tornen el desembre de 2020 al Palau de Festivals de Cannes i celebraran el seu 12è aniversari, reunint a empreses emergents, experts, inversors, grans grups i professionals del sector sociosanitari i del sector de les residències per a gent gran, i experts internacionals de l'Economia de Plata, sense deixar de banda a la gent gran.

La candidatura de Nestore es pot votar a l'enllaç següent: https://www.silvereco.org/festival/fr/nomines-2020/projet-nestore/