Disfressa't a la Cursa de la UAB

Disfressa't a la Cursa de la UAB!

La UAB celebrarà el proper diumenge 15 de desembre de 2019 la VIII edició de la Cursa Solidària de la UAB en suport a La Marató de TV3. Enguany, les persones inscrites a la Cursa i a la Marxa Solidària podran participar al Concurs de disfresses. 

26/11/2019

La UAB celebrarà el proper diumenge 15 de desembre de 2019 la VIII edició de la Cursa Solidària de la UAB en suport a La Marató de TV3. Enguany, les persones inscrites a la Cursa i a la Marxa Solidària podran participar al Concurs de disfresses

Al concurs es pot participar de manera individual o en grup. En cas que sigui en grup, com a màxim podrà ser de 5 participants i s’hauran de dur disfresses que estiguin relacionades. Abans de l’inici de la cursa, els participants passaran pel punt d’informació de la Fira d’Entitats a la Vila Universitària per formalitzar la seva participació en el concurs. 

El jurat, format per una persona de la Unitat de Dinamització Comunitària, una persona de la Fundació Autònoma Solidària (FAS) i una altra de l'Àrea de Comunicació de la UAB, premiarà la disfressa individual “més original i divertida” i, en grup, “la comparsa més compenetrada”. 
Els guanyadors s’enduran un forfait anual d’accés al Servei d’Activitat Física (SAF) del campus de la UAB: un per al premi individual i un màxim de cinc pel premi grupal, en funció de la composició del grup. 

Cursa solidària
La recaptació de les donacions de la cursa es destinaran a La Fundació la Marató de TV3, que enguany es dedica a les malalties minoritàries. La UAB té destacats equips d'investigació que estudien les malalties minoritàries. D'aquestes malalties, que afecten un màxim de 5 persones de cada 10.000, se n'han descrit 7.000 de  diferents i es calcula que afecten entre 300.000 i 400.000 persones a Catalunya. El grau d'afectació és divers, si bé acostumen a ser greus, cròniques, progressives i discapacitants. Un 80% d'aquestes són d'origen genètic i totes tenen en comú la dificultat en el diagnòstic, la inexistència, en molts casos, de tractaments eficients i un elevat impacte social i familiar.

Corre, camina, participa com a voluntari... Sol, amb amics o en família, però no deixis de col·laborar. T’esperem a la UAB el 15 de desembre!
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies