Concurs de Fotografia My Webtime 2019

Concurs My Webtime 2019

S'ha convocat una nova edició del cuncurs de fotografia My Webtime per seleccionar les 12 imatges guanyadores que il·lustraran l'aplicació de gestió d'horaris del personal durant l'any 2020. La inscripció és oberta fins al 27 d'octubre.

13/09/2018

My Webtime és un concurs de fotografia organitzat per l'Àrea de Personal d'Administració i Serveis dirigit a tot el personal de la UAB usuari de l'aplicació de gestió d'horaris.

Com a les edicions anteriors, se seleccionaran 12 fotografies guanyadores, una per cada mes, que seran les que aniran apareixent a l'aplicació de gestió d’horaris durant tot l’any 2020.

El període per enviar les fotografies a través del formulari en línia serà del 16 de setembre al 27 d'octubre de 2019. Les instruccions per redimensionar correctament les fotografies estan disponibles a l'enllaç següent.

El jurat seleccionarà les 12 persones guanyadores, que rebran un obsequi a l'acte de lliurament, previst per finals de novembre (més endavant es confirmarà la data i quins membres de l'Equip de Govern hi assistiran).

Les bases de la V edició del concurs estan disponibles aquí.

 
Més informació:
Concurs de Fotografia My Webtime

 

Notícies relacionades

Totes les notícies