Comencen les inscripcions pels tallers de formació artística amb reconeixement de crèdits del Segon Semestre

Imatge tallers segon semestre 2021

La majoria d'aquests tallers són de caràcter virtual i la seva matrícula es pot realitzar a través de la nostra pàgina web

05/02/2021

Aquest mes de febrer comencen les inscripcions pels tallers de formació artística amb reconeixement de crèdits ECTS del segon semestre de la UAB. Els tallers que s’ofereixen aquest any són els següents: Escriptura creativa en format online, Tècnica de veu en format online, ‘Transfeminismes, gènere i arts vives en format online’ i Iniciació a les danses urbanes. La matrícula d'aquestes activitats es pot realitzar a través de la respectiva pàgina de cada formació.

El taller dEscriptura Creativa en format online està dinamitzat per Jordi Gol i busca exercitar la creativitat a l'hora d'escriure i enriquir l'estil literari de cadascun dels seus alumnes. A partir de materials, lectures conjuntes i diferents exercicis pretén oferir recursos per millorar la seva capacitat de redacció de relats breus i microrelats. El curs comença el 25 de febrer i dura fins al 10 de juny, i aquest transcorrerà els dijous de les 16 a les 19 h. El preu de l'activitat és de 200 euros per als membres de la comunitat UAB i 230 euros per a la resta de persones. A més, l'activitat es pot convalidar per 2,5 crèdits ECTS. El període d’inscripcions és del 25 de gener al 18 de febrer.  

El taller de Tècnica de Veu en format online està dirigit per Marta Dosaiguas i pretén facilitar als estudiants un coneixement teòric i pràctic que els permeti desenvolupar, potenciar i cuidar la seva veu. Mitjançant diferents habilitats, el curs tractarà com assolir una dicció clara i un domini de l’emissió vocal.  La formació comença el 9 de març i dura fins a l’1 de juny, i aquest tindrà lloc els dimarts d’11 a 12:30h. El preu de l’activitat és de 150 euros per als membres de la comunitat UAB i 170 euros per la resta de persones. L’activitat es pot convalidar per 1 crèdit ECTS. El període d’inscripcions és del 8 al 28 de febrer.   

El taller de Transfeminismes, gènere i arts vives en format online està dinamitzat per Miriam Escurriola i té com a objectiu que els seus alumnes desenvolupin la potència d’un treball sobre feminisme, gènere i identitat a través del cos i l’expressió escènica. Aquesta formació d’interpretació comença el 16 de març i dura fins a l’11 de maig, i  tindrà lloc els dimarts de 15:30 a 18:30h. El preu de l’activitat és de 120 euros per als membres de la comunitat UAB i 140 euros per la resta de persones. L’activitat es pot convalidar per 1 crèdit ECTS. El període d’inscripcions és del 8 de febrer al 8 de març.

El taller d'Iniciació a les danses urbanes està dinamitzat per Héctor Puigdomènech i està dirigit a aquelles persones que estiguin interessades en explorar el seu cos en moviment. El curs ofereix els coneixements bàsics sobre els diferents estils de dansa de la cultura hip hop i pretén que els seus alumnes millorin elements com el ritme, l'equilibri o la memòria coreogràfica. Aquesta formació de dansa comença el 16 de març i dura fins a l'1 de juny, i  tindrà lloc els dijous de 11 a 13h. El preu de l’activitat és de 150 euros per als membres de la comunitat UAB i 170 euros per la resta de persones. Aquesta activitat és convalidable per 1 crèdit ECTS. El període d’inscripcions és del 8 de febrer al 8 de març.

 

Per resoldre qualsevol dubte o demanar més informació no dubteu en consultar a l’equip de Cultura en Viu mitjançant el correu cultura.enviu@uab.cat.

 

Notícies relacionades

Fira virtual de graus UAB

Inscripció oberta a la fira virtual de graus UAB

Divendres 19 i dissabte 20 de març obrim les portes del campus perquè el puguis trepitjar en persona, però sense sortir de casa! Amb videoxats amb totes les facultats i escoles. Inscripció oberta!

Totes les notícies