Comencen les formacions de delegats i delegades

Formacions delegats/des

Un cop els estudiants de les diferents facultats elegeixen els seus representats de grup acadèmic de la UAB, comencen les sessions formatives per a delegats i delegades.

11/10/2018

Un cop escollits els nous representants de cada grup acadèmic, a partir de la segona setmana d’octubre, comencen les formacions de delegats i delegades, un conjunt de càpsules formatives amb una durada màxima de 90 minuts i dedicades a aquelles temàtiques que els delegats i delegades han valorat interessants en cursos anteriors.

Les formacions de delegats/des, organitzades des de la Unitat de Dinamització Comunitària, són un espai mensual d'informació i debat adreçat a tots els delegats i delegades de grup acadèmic que figuren a elCens, un registre que conté, agrupats per facultats, els noms de tots els delegats/des de grup acadèmic que hi ha actualment a la UAB. Aquestes sessions neixen arran de la demanda dels mateixos representants per gaudir d’un espai de trobada regular on debatre i enfortir els vincles entre els delegats/des de les diverses facultats.

Les formacions tenen dues programacions diferenciades per als delegats/des que ho són per primer cop i els que ho han sigut ja en cursos anteriors. Les sessions van començar el passat 8 d’octubre i finalitzaran el 9 de maig de 2019. Hi ha sessions de matí i de tarda i els delegats/des s’hi poden inscriure prèviament a través de l’Aula Moodle, un espai on els representants de grup poden treballar en xarxa i planificar l’assistència a les formacions. Totes les sessions es realitzaran a la Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats i es facilitaran certificats d’assistència per a cadascuna.
 
La figura del delegat o delegada

La figura del delegat o delegada és vital pel seguiment acadèmic de les titulacions. El delegat/da és l’interlocutor entre el grup acadèmic i la facultat; és qui detecta les necessitats del grup i actua per solucionar problemàtiques o fomentar les bones pràctiques a l’aula. A més, representa els interessos del grup i la seva tasca principal és realitzar el seguiment acadèmic de la titulació.
 
Qualsevol consulta sobre les sessions la podeu adreçar al correu elcens.participacio@uab.cat   

 

Notícies relacionades

CotxeElectric

El campus de la UAB inaugura un punt per recarregar vehicles elèctrics

Coincidint amb la Setmana de la Mobilitat de la UAB, del 22 al 26 d’octubre, s'inaugurarà a la Plaça Cívica un punt de recàrrega de vehicles elèctrics, que permetrà la càrrega de forma simultània per a dos vehicles. Serà gratuït i els usuaris que el vulguin utilitzar només hauran de demanar una tarja a la Unitat de Planificació i Gestió de la Mobilitat. Llegir més

Totes les notícies