Cicle d'activitats gratuïtes per aprendre a trobar feina, a la Facultat de Psicologia

Ocupabilitat

Són sessions formatives que s'impartiran el febrer i el març, en horari de migdia i tarda, obertes a totes les persones estudiants i alumni de la UAB. Tractaran temes com el CV, l'entrevista de treball, el personal branding o les competències professionals. Inscripcions a l'aplicació NEXUS.

07/02/2019

La programació d’activitats, organitzades conjuntament per la Facultat i el Servei d’Ocupabilitat de la UAB, està oberta a tota la comunitat d’estudiants i alumni de la Universitat. L’objectiu és oferir-los una oferta formativa polièdrica i completa per millorar la seva ocupabilitat.
 
Així doncs, les sessions tractaran des de l’elaboració del currículum vitae fins a l’entrevista de treball, passant pel personal branding i el desenvolupament de les competències professionals. També es donaran a conèixer els serveis de suport a la inserció laboral que ofereixen la pròpia Universitat –a través del Servei d’Ocupabilitat de la UAB– i el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.
 
Entre la programació, destaca per innovadora l’activitat La inserció laboral amb perspectiva de gènere, fruit de la col·laboració entre el Servei d'Ocupabilitat i l'Observatori per a la Igualtat de la UAB. S’hi respondran preguntes com: podré obtenir la mateixa feina essent una dona? Tindré plenes oportunitats en la promoció laboral? Com puc detectar i afrontar les relacions laborals sexistes?
 
La programació completa d’Activitats d’Orientació Professional a la Facultat de Psicologia es pot consultar en aquest enllaç.
 
La inscripció a totes les activitats és gratuïta i es realitza a través de l’aplicació NEXUS –qui encara no en sigui usuari/ària, pot registrar-s’hi fent una “Alta parcial”–. Les persones que assisteixin a les sessions podran descarregar-se un certificat d’assistència amb posterioritat.
 
Les Activitats d’Orientació Professional que organitza el Servei d’Ocupabilitat de la UAB estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons provinents del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, mitjançant el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

 

Notícies relacionades

Totes les notícies