El conjunt musical Camerata Egara interpreta peces de Bach a la UAB

Camerata Egara, conjunt musical especialitzat en la interpretació de peces del Barroc al Classicisme, interpretarà peces de Johann Sebastian Bach en un concert que tindrà lloc el proper 20 de desembre, a la UAB. El professor Francesc Cortés els acompanyarà al clavicèmbal.

04/12/2018

El proper 20 de desembre, a les 19 h, l'auditori de les facultats de Filosofia i Lletres i de Psicologia acollirà un concert del conjunt Camerata Egara, que interpretarà una selecció de temes de Johann Sebastian Bach.

Camerata Egara, grup que interpreta repertori de música vocal i instrumental del Barroc al Classicisme, està dirigit pel clavecinista Jordi Reguant. El conjunt instrumental està format per exalumnes del Conservatori de Terrassa que actualment segueixen estudis superiors a l'ESMUC i al Conservatori del Liceu: Maria Sanchez i Otília Dan (violins), Raquel Garcia (viola), Alba Villar (violoncel), Alba Valero (flauta) i Mariona Pallach (soprano). A més, el professor del Departament d'Art i Musicologia Francesc Cortés s'incorporarà al conjunt per interpretar dues peces a l'orgue. El clavicèmbal i l'orgue que tocaran Reguant i Cortés formen part del patrimoni de la UAB.

Aquest acte està organitzat pels equips de deganat i direcció dels centres de la UAB i pel vicerectorat de Relacions Institucionals i Cultura com a comiat festiu abans de l'inici del període de vacances i dona continuïtat a l'experiència endegada l'any passat amb motiu de la celebració del vint-i-cinquè aniversari de la Facultat de Traducció i Interpretació i del cinquantè de la Facultat de Filosofia i Lletres.

Més informació: El gran Bach en la petita orquestra (programa)

 

Notícies relacionades

Totes les notícies