Arriben les "Activitats Campus" el divendres, 17 de maig

Aula estudiants

Els dies internacionals de la llum, a Ciències, i contra la LGTBfòbia, a la sala Cinema, així com una fira de màsters i postgraus de l'àmbit comunicatiu a Comunicació protagonitzen el divendres, 17 de maig, les "Activitats Campus", una iniciativa endegada aquest curs per la UAB que consisteix en aturar l'activitat docent un dia al mes, de 13 a 15 hores, amb l'objectiu que tot l'alumnat hi pugui participar.

13/05/2019

Dia internacional de la llum

El proper divendres dia 17 de maig, a les 13.00 h, es commemora el Dia internacional de la llum- que és el dia 16 de maig- coincidint amb la commemoració de l’Any internacional de la Taula Periòdica, amb una conferència que oferirà la professora Rosa Ortuño, del Departament de Química. La xerrada, titulada "La llum i el color", tindrà lloc a la Sala d'actes de la Facultat de Ciències i de Biociències. Prèviament s'entregaran els premis als microrelats guanyadors del I Concurs de Microrelats del Dia Interancional de la Llum. Han estat guardonats els relats 'Dualitat', de Mar Castell Erill; 'An Exceptionally Silly Theory of Everything', de Jesús Castillón Motta i 'Foscor', d'Anna Barjuan Grau. Aquests microrelats es publicaran pròximament al web de la UAB.

Projecció del documental "Lesbofobia" i pintada amb colors LGTBI
Des de l'Observatori per a la Igualtat es commemora el 17 de maig el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Des de l'Observatori per a la Igualtat de la UAB s'organitza de 13h a 15h, a la Sala Cinema, un cinefòrum al voltant del documental "Lesbofobia", treball que signa Creación Positiva. Algunes de les protagonistes del documental participaran en el cinefòrum. A partir de les 11h a la Plaça Cívica l'Observatori i Dinamització Comunitària han organitzat una pintada col·lectiva. Seguint l'estela de la commemoració de l'any passat aquest any s'acabarà de pintar les escales que condueixen a l'Edifici l'Àgora amb els colors de la bandera LGTBI.

Fira de màsters i postgraus
La Facultat de Ciències de la Comunicació acull la Fira de Màsters i Postgraus de 13 a 15 h el divendres, 17 de maig. Oferirà informació sobre els cursos formatius, tant oficials com propis. Podeu trobar més informació clicant aquí.

 

Notícies relacionades

Infertilidad2016

Estudi sobre els grans perquès de la infecunditat a Espanya

Una de cada cinc dones entre 45 i 49 anys no ha tingut fills però més de la meitat d'aquestes haguessin volgut tenir-los. Si s'haguessin complert els destijos reproductius d'aquestes dones, la fecunditat hagués augmentat considerablement en un país com Espanya, que actualment té una de les taxes més altes d'infecunditat del món. Aquesta és una de les conclusions de l'estudi Els grans perquès de la (in) fecunditat a Espanya que acaba de publicar el Centre d'Estudis Demogràfics (CED). Llegir més

Totes les notícies