Arriba la segona edició de la Nit del Consell Social de la UAB

recinte modernista de Sant Pau

El proper dijous 14 de novembre, a les 18 hores, el Consell Social de la UAB celebra un acte obert a tota la comunitat universitària on es lliuraran quatre premis que encarnen els puntals de l’entitat (societat, empresa, alumni i transferència). Els premiats són Jordi Évole, Luca de Meo, Sara Berbel i Montserrat Llagostera. 

29/10/2019

La segona Nit del Consell Social de la UAB, amb el títol “Societat i Universitat: Juntes, més lluny”, vol premiar i donar veu a quatre persones de prestigi reconegudes per la seva trajectòria social i empresarial, i per la seva aportació a la societat, amb l’objectiu de fomentar-ne l’aproximació a la Universitat i generar possibles sinergies.

L’acte, que es celebrarà el dijous 14 de novembre de 2019 a les 18:00h al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona, serà conduit per la periodista Elisabet Carnicé i començarà amb una benvinguda de Gabriel Masfurroll, president del Consell Social.

A continuació s’entregaran els premis i s’obrirà un debat entre els premiats:

  • Premi Universitat-Societat: Jordi Évole, periodista, presentador, guionista i director de Producciones del Barrio.
  • Premi Universitat-Empresa: Luca de Meo, president de SEAT.
  • Premi Alumni UAB: Sara Berbel, doctora en Psicologia i gerent municipal de l’Ajuntament de Barcelona.
  • Premi Transferència UAB: Montserrat Llagostera, catedràtica de Microbiologia Molecular de la UAB.
Coincideix que enguany dos dels premiats i la moderadora són exalumnes de la UAB. Jordi Évole és de la promoció del 1996 de Comunicació Audiovisual; Sara Berbel, de Psicologia del 1986, i Elisabet Carnicé, Comunicació Audiovisual del 2005.

La cloenda de la jornada anirà a càrrec de Margarita Arboix, rectora de la Universitat. En acabar, s’oferirà un refrigeri per a tots els assistents.

L’assistència a l’esdeveniment és gratuïta i oberta, especialment, a tota la comunitat universitària. L’aforament és limitat i és necessari inscriure’s prèviament a través d’aquest formulari, abans de dimarts 12 de novembre.

Al llarg dels últims 15 anys, el Consell ha premiat persones de trajectòries i àmbits diversos; entre altres, Juan Marsé, Jordi Solé Tura, Anna Veiga, Carlos Jiménez Villarejo, Paco Candel, Anna Lizarán, Andreu Mas-Colell, Josep M. Bricall, Iñaki Gabilondo, Maria Reig, Maria Jesús Izquierdo, Josep Oliu, Johan Cruyff, Joan Soto, Josep Cuní, Bonaventura Clotet, les dones d’El Celler de Can Roca, Clara Simón o Miguel Chillón. L’historial complet dels dos guardons ja existents es pot consultar aquí.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies