Concert de cloenda del cicle Escena UAB

Arriba l?Escena UAB: teatre, dansa i música al campus

Per concloure el cicle d’espectacles de l’Escena UAB, el Cor i l’Orquestra de la UAB, juntament amb altres cors i orquestres de Catalunya duran a terme el concert Un Viatge Místic: Cant de l’Ànima, a cavall de la música profana i sacre de gran sensibilitat musical, amb obres de compositors com Debussy, Whitacre i Rutter. Serà el 18 de maig a les 14:00 h.

11/04/2016

Una bona oportunitat d’apropar-se al teatre, a la dansa contemporània i a la música de manera gratuïta

Durant les darreres setmanes del mes d’abril i fins ben entrat el mes de maig, la Sala Teatre UAB acollirà l’Escena UAB, el cicle espectacles de creació pròpia de les Aules de Teatre, Dansa i Música. Aquests espectacles són el resultat del treball realitzat durant tot l’any i ofereixen a la comunitat UAB una bona oportunitat d’apropar-se al teatre, a la dansa contemporània i a la música de manera gratuïta; alhora que es fomenten i potencien les noves tendències artístiques.

En primer lloc, serà el torn del Grup Estable de Teatre amb Une Ombre de la rue (Una ombra del carrer). Una obra que parla de la catàstrofe de les diàspores a causa de la guerra, però també de l’amor com a aspiració en la vida quotidiana. Hi haurà tres oportunitats per veure-la: dimarts 19 d’abril a les 18:00 h i dimecres 20 d’abril a les 13:30 h i a les 18:00 h.

En segon lloc, els membres del grup d’Iniciació a la Interpretació Teatral presentaran Esperits, que ens situa a la taverna d’un poble mariner on els personatges buscaran trobar consol a través de l’alcohol i la conversa amb les altres ànimes torturades. L’obra està composta a partir de fragments dels precursors de la dramatúrgia clàssica nord-americana, com Eugene O'Neill, Tennesse Williams, Arthur Miller Edward Albee. Es podrà veure dimarts 26 d’abril tant a les 13:30 h com a les 18:00 h.

A principis de maig, el Grup Estable de Dansa exhibirà la peça Diari de viatge, un treball de creació que ha partit d’improvisacions personals al voltant d’un viatge en el qual et trobes companys temporals que t’acompanyen fins a realitzar el veritable viatge que et porta dins teu. Es podrà veure dimarts 3 de maig a les 14:00 h i a les 18:00 h i dimecres 4 de maig a les 14:00 h i a les 18:00 h.

Posteriorment, serà el torn del darrer grup de l’Aula de Teatre. Els membres del grup De la Sala d’Assaig a Escena (iniciació a la creació d’espectacles) presentaran l’obra Nosaltres, els herois de Jean-Luc Lagarce, que ens situa enmig de la vida dels personatges d’una companyia de teatre ambulant per parlar-nos de la força i la heroïcitat que pot comportar ser artista en temps de barbàrie, guerra i un futur desesperançador. Es realitzarà dimecres 11 de maig a les 18:00 h i dijous 12 de maig a les 13.30 h  i a les 18:00 h.

Finalment i per concloure el cicle d’espectacles de l’Escena UAB, el Cor i l’Orquestra de la UAB, juntament amb altres cors i orquestres de Catalunya duran a terme l’esperat concert Un Viatge Místic: Cant de l’Ànima, un concert a cavall de la música profana i sacre de gran sensibilitat musical, amb obres de compositors com Debussy, Whitacre i Rutter. El concert serà el 18 de maig a les 14:00 h.
 
Us animem a tots a venir i a gaudir de la cultura en viu!
Per a més informació, podeu consultar el web de Cultura en Viu, on trobareu tota la programació de la Sala Teatre i de la Sala Cinema.
 

Més informació a:
Cultura en Viu
Edifici L'Àgora (Plaça Cívica)
Tel: 93 581 10 21
E-mail: cultura.enviu@uab.cat

Més informació: Programació Sala Teatre de la UAB
Programa general Escena UAB 2016

 

Notícies relacionades

Totes les notícies