Antoni Puigvert inaugura el curs a la Facultat de Dret amb la lliçó "La veritat no té preu"

Antoni Puigvert

Antoni Puigvert, poeta, prosista i periodista, pronunciarà la lliçó inaugural del curs acadèmic 2019-2020 de la Facultat de Dret el proper 10 d’octubre. Es titularà “La veritat no té preu” i tindrà lloc a l’aula magna del centre, a les 12 hores.

01/10/2019

El proper dijous 10 d'octubre, a les 12 hores, tindrà lloc l'acte d'inauguració del nou curs 2019-2020 de la Facultat de Dret. L'acte es desenvoluparà a l’aula magna del centre i comptarà amb la participació de l'escriptor i periodista Antoni Puigvert, que pronunciarà la lliçó titulada "La veritat no té preu". L’acte comptarà també amb les intervencions institucionals del vicerector de Relacions Institucionals i Cultura, Carlos Sánchez, i del degà de la facultat, Enric Fossas. 

Puigvert és llicenciat en filologia hispànica i ha col·laborat com a periodista en diversos mitjans de premsa com El Punt, Diari de Barcelona o La Vanguardia, on escriu la seva columna d'opinió sobre la política actual. La seva trajectòria professional també s'estén als mitjans audiovisuals com a tertulià de Catalunya Ràdio o de TV3.

El ponent ha destacat també en l'àmbit de la poesia, on ha estat reconegut com un dels poetes més destacats de la seva generació amb obres com Vista cansada (premi Miquel de Palol 1990) o Curset de natació (premi Carles Riba 1991 i premi de la Crítica 1993). Ha escrit també el recull de contes La pràctica dels vius (1991) i la novel·la Paper de vidre (1993).

Més informació: Facultat de Dret

 

Notícies relacionades

NoisMascaretaCarpeta

Més de 8.000 alumnes nous comencen el curs a la UAB

Més de 8.000 alumnes nous comencen un grau universitari a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el dilluns, 28 de setembre; són els darrers que s'incorporen a la UAB després que durant tot el mes ho hagin anat fent la resta de cursos. 

Totes les notícies