Antoni Méndez, nou degà de la Facultat de Ciències

Antoni Méndez.

Antoni Méndez Vilaseca, catedràtic de física teòrica del Departament de Física, ha estat escollit com a nou degà de la Facultat de Ciències de la UAB. L'acompanyen a l'equip del Deganat Verònica Ahufinger, Lluís Casas, Laia Saumell i Joan Suades. Méndez agafa el relleu de Jordi Bartrolí com a degà.

02/06/2014

Antoni Méndez Vilaseca, catedràtic del Departament de Física, ha estat escollit com a nou degà de la Facultat de Ciències de la UAB. El nou equip del Deganat està integrat també per Verònica Ahufinger, vicedegana d'Estudiants; Lluís Casas, secretari de la Facultat i vicedegà d'Intercanvis; Laia Saumell, vicedegana d'Afers Acadèmics; i Joan Suades, vicedegà d'Economia i de Postgrau.

Méndez és catedràtic de Física Teòrica de la UAB i membre de l'Institu de Física d'Altes Energies (IFAE). Es va llicenciar en Ciències Físiques a la Universitat de Barcelona l'any 1971, es va doctorar a la UAB l'any 1976 i va realitzar l'etapa postdoctoral a la Universitat d'Oxford (1977-1979).

Ha treballat en el camp de la física de les partícules elementals i té nombroses publicacions en revistes científiques d'aquesta especialitat. Ha fet estades de recerca en diversos centres com ara el CERN a Ginebra, el DESY a Hamburg o la Universitat de Califòrnia, entre d'altres.
També ha realitzat una intensa activitat docent i de divulgació.

Va ser degà de la Facultat de Ciències (1999-2005) i vicerector de d'Estudis i de Qualitat (2006-2009). Méndez agafa el relleu de Jordi Bartrolí, que ha estat el degà de la Facultat des del 2008.

Més informació: Facultat de Ciències

 

Notícies relacionades

Participa també a l’estiu 2019!

Tens plans per aquest estiu? Des de la Unitat de Dinamització Comunitària t’oferim un munt d’activitats amb reconeixement acadèmic al llarg dels mesos de juny i juliol com el Taller de representació estudiantil, la Setmana del Parlament Universitari, el Taller de mediació, el de salut mental i sèries de televisió, el Buddy Programme i l’inici del Mentor. Llegir més

Totes les notícies