Andreu Domingo és nomenat membre numerari de l'Institut d'Estudis Catalans

Institut d'Estudis Catalans
Foto: Institut d'Estudis Catalans.

El Ple de l’Institut d’Estudis Catalans va acordar, el 16 de noviembre passat, incorporar set nous membres numeraris, entre ells, Andreu Domingo, sotsdirector del Centre d'Estudis Demogràfics de la UAB, a la secció de Filosofia i Ciències Socials de l'Institut.

12/12/2017

El passat 16 de novembre, el Ple de l’Institut d’Estudis Catalans va incorporar Andreu Domingo, sotsdirector del Centre d'Estudis Democràtics de la UAB, com a nou membre numerari de l’Institut d’Estudis Catalans, a la secció de Filosofia i Ciències Socials. L’IEC va decidir afegir set membres numeraris nous a les seccions de Filosofia i Ciències Socials, de Ciències Biològiques i de Ciències i Tecnologia.   

Andreu Domingo és doctor en sociologia, professor del Departament de Geografia de la UAB i sotsdirector del Centre d’Estudis Demogràfics. Està especialitzat en l’estudi de la població i ha realitzat investigacions en els àmbits de la família i l’índex de matrimoni. Recentment, ha centrat les seves recerques en les migracions internacionals. Ha escrit articles en revistes especialitzades, és l’autor del l‘assaig Descenso literario a los infiernos demográficos: distopía y población (Anagrama) i va guanyar el Premi Ciutat de Barcelona 2014 per Catalunya al mirall de la immigració. Demografia i Identitat Nacional (L'Avenç).

Més informació: Centre d'Estudis Demogràfics

 

Notícies relacionades

Totes les notícies