Acte de clausura del projecte SWI-MicroMón@UAB 2.0

Acte de clausura Projecte SWI-MicroMón@UAB_2.0

Dimecres  15 de maig es va celebrar l’acte de clausura dels projecte  SWI-MicroMón@UAB_2.0: Recerca de Nous antibiòtics.

17/05/2019

Dimecres  15 de maig va tenir lloc l’acte de clausura del projecte SWI-MicroMón@UAB_2.0: Recerca de Nous antibiòtics. Projecte organitzat i coordinat per la Doctora Montserrat Llagostera de Facultat de Biociències (Departament de Genètica i Microbiologia) de la UAB.
La cloenda va comptar amb l’assistència de l’alumnat i el professorat dels 14 centres de secundària participants.

L’acte, presidit pel  Dr. Javier Lafuente, vicerector d’innovació i de projectes estratègics, també va comptar amb les intervencions de la Dra. Maite Martín, Degana de la Facultat de Veterinària, el Dr. Jaume Farrés, Degà de la Facultat de Biociències, la Dra. Montserrat Llagostera, coordinadora del projecte, Begonya Oliveras, coordinadora del Programa Argó de l’Institut de Ciències de l’Educació i Elena Gayán, tècnica d’educació del Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa.

Durant la jornada, l’alumnat dels centres de secundària i l’alumnat i professorat de la Universitat Autònoma, van explicar la seva experiència i els diversos coneixements adquirits en el marc del projecte SWI.

El projecte SWI (Small World Initiative) és un projecte d’Aprenentatge Servei en el qual l’alumnat de la UAB dóna a conèixer entre l’alumnat de secundària i Batxillerat la greu problemàtica derivada de la manca d’antibiòtics, tot iniciant-se en el món de la recerca a partir de l'exploració de la diversitat microbiana en els sòls per tal de descobrir microorganismes productors de nous antibiòtics. Tot el projecte (que implica diverses sessions de treball) es duu a terme en les instal·lacions dels centres de secundària participants.


 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies