10è concurs de clipmetratges sobre addiccions: "Tu punto de mira"

Cartell del 10è concurs d'addiccions:

L'associació PDS presenta una nova edició del concurs universitari de clipmetratges de prevenció de riscos causats pel consum de drogues i altres conductes addictives. En el marc del programa "Tu Punto" es repartiran fins a 5.000 € als guanyadors. Fes clic a la notícia per a accedir al formulari d'inscripció!

16/12/2020

L'Associació PDS – Promoció i Desenvolupament Social  en el marc del Programa “Tu Punto”, una iniciativa dirigida a estudiants universitaris que els facilita informació sobre els perills de prendre drogues i d'altres addiccions, anuncia el 10è concurs universitari de clipmetratges de prevenció de riscos derivats del consum de drogues i altres conductes addictives.

El concurs es desenvoluparà sota el lema "Adicciones: Tu punto de mira", enguany amb la col·laboració de la Xarxa Espanyola d'Universitats Promotores de Salut, REUPS.

El període d'inscripció és des del 23 de novembre de 2020 fins al 21 de maig de 2021 i un cop es tanqui el concurs i es trïïn els guanyadors, es repartiran sis premis d'entre 500 fins a 1.200 €.

Podeu trobar més informació i el formulari d'inscripció a la web oficial del programa "Tu Punto".

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar
 

Notícies relacionades

S'organitzen les proves ràpides del VIH gratuïtes pel Zero Discrimination Day

Fes-te la prova ràpida del VIH gratuïtament

L’1 de març de 2021 en el marc del Zero Discrimination Day la FAS junt amb el comitè 1 de desembre i Actua Vallès organitzaran proves ràpides del VIH completament gratuïtes i obertes a qui vulgui al Centre de Recursos de la Plaça Cívica.

Cartell del Webinar

"Com afrontem l’impacte psicosocial de la pandèmia?”

El dijous, 18 de febrer, tindrà lloc el webinar que encapçala el segon cicle d’activitats del Campus SiS, des de les 11:30 fins a les 13:00 h, que tracatarà de l’impacte psicosocial de la pandèmia, amb professorat i personal investigador del Departament de psicologia bàsica, evolutiva i d’educació així com del Core de Salut Mental de la UAB. La sessió es realitzarà via Microsoft Teams.

Totes les notícies