La UAB commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Dia de les Persones amb Discapacitat

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, l'11 de desembre tindrà lloc a la UAB un acte que constarà d'una conferència i el lliurament de les Beques Impuls.

05/12/2018

El pròxim dimarts 11 de desembre, a les 12.30 h, a la Sala Teatre la UAB, commemorarà el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. El 3 de desembre està establert per l'ONU com a dia internacional per reivindicar la igualtat per a les persones amb discapacitat. L'objectiu amb el qual es fixa aquest dia és visibilitzar i promoure la inclusió de tothom en el desenvolupament de la societat.

És per això que la UAB se suma a la celebració d'aquest dia i celebrà un acte en el marc del 3 de desembre. En aquesta ocasió la commemoració serà presentada per Sara Moreno, vicerectora d'Alumnat i Ocupabilitat. A continuació es procedirà al lliurament de les Beques Impuls de la mà de Gabriel Masfurroll, President del Consell Social. Tot seguit Arnau Panicot, becat per aquest programa de promoció a l'alumnat amb discapacitat, compartirà la seva experiència universitària.

La jornada finalitzarà amb una conferència a càrrec del professor Josep Maria Sanahuja Galvaldà, director del Centre d'Estudis i Recerca per una Societat Inclusiva, titulada "Reptes per avançar per una universitat inclusiva".

 

Notícies relacionades

Maria Prats i Bengonya Sáez

El Mínor en Estudis de Gènere, distingit per la Generalitat

El Mínor en Estudis de Gènere -un itinerari de matèries específic de la UAB- ha estat distingit amb una menció M. Encarna Sanahuja Yll -que s'atorga per primera vegada, en el marc dels Premis Jaume Vicens Vives- per reconèixer l'excel·lència en la inclusió de la perspectiva de gènere en la pràctica docent universitària.

Totes les notícies