La UAB participa en la IV Trobada Internacional de Rectors Universia

Universidad de Salamanca
Foto: Payanes8, de Wikimedia Commons.

Més de 600 rectors i representants acadèmics d'Espanya i Amèrica Llatina participaran en la quarta edició de la trobada que organitza Universia sota el lema "Universitat, societat i futur". Tindrà lloc a la Universitat de Salamanca, els dies 21 i 22 de maig, i hi participarà la rectora de la UAB, Margarita Arboix.

17/05/2018

La rectora de la UAB, Margarita Arboix, participarà en la IV Trobada Internacional de Rectors Universia, que tindrà lloc a Salamanca els dies 21 i 22 de maig i tindrà tres eixos de discussió: "Formar i aprendre en un món digital", "Fer recerca a la universitat, un paradigma en revisió? " i "La contribució de la universitat al desenvolupament social i territorial".

La trobada coincidirà amb la commemoració del vuitè centenari de la Universitat de Salamanca i reunirà més de 600 rectors i representants acadèmics de 26 països. Presidirà les jornades la presidenta d'Universia i de Banco Santander, Ana Botín.

En acabar, la trobada culminarà amb la publicació de la Carta de Salamanca, que recollirà les principals conclusions i propostes per contribuir a la construcció de la universitat del futur i a la seva missió com a motor de progrés i desenvolupament social. Aquesta cimera dona continuïtat a les trobades de rectors organitzades per Universia a Sevilla (2005), Guadalajara (Mèxic, 2010), i Rio de Janeiro (2014). La plataforma Universia agrupa més de 1.300 institucions acadèmiques iberoamericanes.

Més informació: IV Trobada Internacional de Rectors Universia

 

Notícies relacionades

CotxeElectric

El campus de la UAB inaugura un punt per recarregar vehicles elèctrics

Coincidint amb la Setmana de la Mobilitat de la UAB, del 22 al 26 d’octubre, s'inaugurarà a la Plaça Cívica un punt de recàrrega de vehicles elèctrics, que permetrà la càrrega de forma simultània per a dos vehicles. Serà gratuït i els usuaris que el vulguin utilitzar només hauran de demanar una tarja a la Unitat de Planificació i Gestió de la Mobilitat. Llegir més

Totes les notícies