Revista EDUCAR


Revista EDUCAR

EDUCAR és una revista universitària d'investigació (semestral), editada pel Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona, Espanya; dirigida per en Joaquín Gairín. S'adreça als universitaris i administradors educatius, així com al públic especialitzat en temes de caràcter educatiu.

Els textos publicats són inèdits i provenen de la recerca o de la reflexió especialitzada dels seus autors. Es poden consultar els índexs de la revista i en algunes  es poden veure els resums en línea. Podeu consultar tots els articles en versió PDF dins el Dipòsit Digital de Documents de la UAB o a la nova pàgina web de la Revista: http://educar.uab.cat/
 

La reproducció total o parcial d'aquesta obra per quaselvol procediment, compresos la reprografia, el tractament informàtic y la distribució d'exemplars mitjantçant lloguer és rigurosament prohibida sense l'autorització escrita dels titulars del copyright, i estarà sotmesa a les sansions establertes per la llei. S'autoritza la reproducció de l'índex i dels resums, sempre que consti la seva procedència.

Publicació: Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona , 1982-.

Periodicitat: Semestral.

Nota: Descripció del recurs: 4 febrer 2002.

Nota: Continuació de: Anuario / Secció de Ciències de l'Educació.

Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original.

Indexat per: Dialnet., Educ@ment., Francis., Índice Español de Ciencias Sociales y Humanidades (ISOC).

Llengua: Text en català i castellà. Resums en castellà i anglès.

Geogràfic: Espanya -- Catalunya -- Vallès Occidental -- Cerdanyola del Vallès

Gènere/forma: Revistes electròniques

Paraules clau: Educació ; Revistes

ISSN: 0211-819X (versió paper)

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Pegagogia Aplicada
Edifici G6 porta 242
Pl. del Coneixement
Campus de la UAB
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
d.ped.aplicada@uab.cat
TEL +34 93 581 1620
      +34 93 581 3117

Ubicació

 

 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona